Kadrovi Lijepe naše oduševljavaju u novom spotu Klape Šufit „Biser na dnu mora“

Klapa Šufit  snimila je novi videospot "Biser na dnu mora" s kojim je pokazala sve prirodne ljepote naše Dalmacije. Riječ je o pjesmi s kojom promoviraju novi album "Oprosti dušo" koji je izašao u kolovozu ove godine.

Videospotom za pjesmu "Biser na dnu mora", koju su otpjevali ove godine na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, krenuli su u promociju njihovog novog albuma "Oprosti dušo" na kojem se nalazi dvanaest pjesama koje su sakupili tijekom zadnje četiri godine.

Za novi spot "Biser na dnu mora" koristili su snimke iz zraka na kojima su prelijepi kadrovi naših otoka, Palagruže i Biševa u vještoj maniri „pilota“ drona gospodina Jovice Kozlice. Prelijepi prizori lijepe naše ostavljaju bez teksta, dok Klapa svojim glasom i pjesmom upotpunjuje sliku. Autor spota je njihov prijatelj i vjerni pratitelj Matko Petrić kojem je ovo 10. jubilarni spot koji je snimio za njih!

- Ovim putem pozivamo našu publiku da uživa u predivnoj pjesmi, lijepim kadrovima naše Dalmacije i da nam se pridruže na nadolazećim koncertima, pa da skupa zapjevamo „Biser na dnu mora“, a naravno i ostale naše pjesme - rekao je uvijek veseli Zdeslav Mišurac.

"Oprosti dušo" treći je album klape Šufit u izdanju Scardone, izašao je ljetos, a na njemu su hitovi poput "Ne more srce kontra sebe", "Proplakat će srce" i "Oprosti dušo".

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.