Novim singlom „Istina u tami“ Igor Delač završava svoju „Trilogiju o ljubavi“

"Istina u tami" nova je pjesma Igora Delača kojom završava svoju "Trilogiju o ljubavi" i s kojom će nastupiti na predstojećem 66. Zagrebačkom festivalu. Glazbu potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), autor teksta je Uršula Tolj dok je za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan Ivan Zečić. 

Protekla godina za Igora je bila izuzetno dinamična i uspješna. Promjenom glazbenog izričaja Igor je u vrlo kratko vrijeme postao jedan od najizvođenijih domaćih pop izvođača. Njegovi hit singlovi "Budan" i "Ljubav"  vrlo brzo su zasjeli na sam vrh top listi i još uvijek se odlično vrte na brojnim radijskim postajama.  
"Presretan sam i stvarno nema riječi kojima bih opisao svoje zadovoljstvo i zahvalnost na postignutim uspjesima u prošloj godini koja je za mene značila veliku prekretnicu u karijeri. Prelazak na pop glazbeni izričaj za mene je bio veliki izazov i ni u najljepšem snu se nisam mogao nadati tako dobrom rezultatu i prijemu. Stoga se na tome od srca zahvaljujem glazbenim urednicima, radijskim postajama i njihovim slušateljima. Bez njih to ne bi bilo moguće. Vjerujem da će moj novi singl Istina u tami isto tako naići na dobar prijem te da će brzo pronaći put do srca brojnih slušatelja. Jako mi je važno da su moje pjesme tako dobro prihvaćene i rado slušane. To je najbolja i najvažnija nagrada za svakog glazbenika jer samo tako moj rad ima smisla. Također zahvaljujem se svom timu Hit Factoryju na odličnim pjesmama i izvrsnoj produkciji, kao i diskografu Croatia Recordsu na podršci",rekao je Igor.

Spot za pjesmu "Istina u tami" sniman je u Osijeku u režiji Josipa Grizbahera (Cinematic Osijek). U spotu se kao glavni likovi pojavljuju Ivona Kundert (filmska i kazališna glumica, članica ansambla kazališta "Komedija", širem auditoriju poznata po ulozi Vlatke u TV seriji "Crno-bijeli svijet"), Matej Barić, Igorova kći Nina Delač te članovi osječkih udruga  "Zdravo trčanje“ i "Figuram".  
Zanimljivim i dinamičnim spotom koji prati tekst pjesme, Igor je pokušao dočarati izazove koji prate današnji moderan i užurban načina života. Brojne obaveze i stres koji prati svakodnevnicu često ostave trag i uzrokuju probleme u međuljudskim odnosima i naravno ljubavi. Ljubav je uvijek jača od svega i pobjeđuje sve nedaće pa je tako i prikazano u Igorovom spotu. 
"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću s mojim novim singlom Istina u tami po prvi put nastupiti na Zagrebačkom festivalu. U zadnjih nekoliko godina festival je postao stvarno respektabilna glazbena priredba u cijeloj regiji, a biti izabran na natječaju između više stotina pristiglih pjesama za mene je ogroman kompliment i potvrda da moja karijera napreduje u pravom smjeru", zaključio je Igor. 


Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.