Basket klapa otoka Ugljana objavila spot za pjesmu s festivala u Opuzenu – „Cvit bez vode“

Basket klapa otoka Ugljana osnovana je 2014. godine kao dio udruge košarkaških veterana otoka Ugljana pa je zato zovu i najviša klapa u Hrvatskoj.Već godinama nastupaju na koncertima najviše na otoku Ugljanu ali i diljem Hrvatske i u inozemstvu. Prva pjesma "Ona neće čuti" objavljena je u siječnju 2018. godine. Najnovija pjesma "Cvit bez vode" je drugi  singl nastao uspješnom suradnjom s autorima Denisom Maričićem Dendom i Markom Dunatovom. Pjesma je premijerno izvedena i otvorila Melodije hrvatskog juga u Opuzenu, a odmah je pobudila interes publike i medija. Novinarka Slobodne Dalmacije Lenka Gospodnetić shodno tome posjetila je otok Ugljan i napravila reportažu o klapi i novoj pjesmi.
Spot je sniman u srpnju na prekrasnim lokalitetima u mjestu Ugljan u suradnji s KUD-om "Điran" iz Ugljana, dok je članica KUD-a Tanja Celent Alebić glavna glumica u spotu koji predstavlja istinitu romantičnu priču.

Članovi klape: Alen Svorcina (vokalni solist), Zlatko Mrva (prvi tenor), Goran Pavin (drugi tenor i gitara), Željko Torbarina (bariton i gitara), Branko Kolega(bariton), Tomislav Šoša (bas), Anđelko Mišlov (bas) i Mladen Končurat(bas).

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.