Turistička zajednica Kvarnera osvojila dvije nagrade na svjetskom SKAL kongresu

Turistička zajednica Kvarnera osvojila dvije nagrade na svjetskom SKAL kongresu

Kvarnerskim turističkim djelatnicima dodijeljene su dvije nagrade na 80. svjetskom SKÅL kongresu u Miamiju te potvrđeno da će se sljedeći SKÅL kongres u listopadu 2020. održati na Kvarneru, javljaju iz Turističke zajednice Kvarnera. SKÅL International organizacija je turističkih menadžera s oko 15.000 članova u više od 500 klubova diljem svijeta.

Turistička zajednica Kvarnera osvojila je treće mjesto na međunarodnom SKÅL natječaju za održivi turizam, za europski Projekt očuvanja pomorske i ribarske baštine ne Kvarneru, (Mala barka 2)  dok je predsjednici Skal kluba Kvarner Ireni Peršić Živadinov dodijeljeno priznanje za doprinos razvoju međunarodnih odnosa u turizmu te njegovanje odnosa i povezivanje članica svjetskog SKAL udruženja.

81. svjetski SKAL kongres održat će se u Rijeci i Opatiji od 15. do 21. listopada 2020., kada će Rijeka biti Europska prijestolnica kulture, pa je izaslanstvo Kvarnera predstavilo program kongresa koji će nositi naslov “SKÅL kongres u Europskoj prijestolnici kulture”. Na skupu se očekuje oko tisuću sudionika, među kojima vlasnici velikih turističkih agencija i touroperatori.

Na ovogodišnjem kongresu potpisan je i partnerski sporazum o suradnji SKÅL Kluba Kvarner sa SKÅL Club-om Northern New Jersey iz SAD-a. Cilj je jačanje suradnje dvaju klubova, razvijanje poslovnih odnosa, pokretanje projekata od općeg i turističkog interesa. (Hina)

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.