Babin kuk:Valamarovi hoteli u Dubrovniku najavljuju vrhunske događaje za sljedeću godini

Babin kuk:Valamarovi hoteli u Dubrovniku najavljuju vrhunske događaje za sljedeću godini

Valamar u Dubrovniku i ove godine ističeiznimne rezultate MICE poslovanja koji su rezultat kontinuiranog ulaganja u kvalitetu i visoke standarde organizacije poslovnih događanja po kojima je ova vodeća hrvatska turistička kompanija vrlo dobro poznata u Hrvatskoj, a i šire. Upravo to dokazuje i činjenica da je hotel Valamar Lacroma Dubrovnik, već šestu godinu zaredom, dobitnik prestižne nagrade World TravelAwards za najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj, dok je i ove godine na Danima hrvatskog turizma proglašen najboljim kongresnim hotelom u Hrvatskoj. S obzirom da Valamarov kompleks hotela na Babinom kuku pruža širok spektar sadržaja i usluga koji omogućuju održavanje raznih vrsta skupova po svjetskim standardima, interes za organizacijom poslovnih događaja u Dubrovniku je u velikom porastu.

Odlična MICE sezona predstavila je nekoliko većih korporativnih grupa, od kojih se posebno ističeConvistaincentive, konzultantska tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj koja je u Valamarovim hotelima okupila više od 500 sudionika te incentive bankarske kuće iz Francuske, Casden. Uslijedila je FEICA 2019 European Adhesive&SealantConferenceand EXPO – Europska konferencija o ljepilu i brtvilu, a početkom listopada Valamarovi hoteli su u okviru višegodišnje suradnje ugostili 14. konferenciju o održivom razvoju sustava energije, vode i okoliša pod nazivom SDEWES – Sustainable Development of Energy, Water andEnvironment Systems na kojoj jesudjelovalo više od 570 znanstvenika, istraživača i stručnjaka iz oko 55 različitih država.

Prošli tjedan, po prvi put u Dubrovniku, u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održan je Design District, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera. Sajam je bio namijenjen svima koje očekuje opremanje prostora, bilo da je riječ o turističkim ili privatnim objektima te su stručnjaci posjetiteljima predstavili kompletnu ponudu od projektiranja do uređenja. Organizatori, posjetitelji i izlagači izrazili su svoje veliko zadovoljstvo cijelom organizacijom i hotelom.

Upravo ovakvim uspjesima omogućuje se produljenje sezone u destinaciji pa će stoga hotel Valamar Lacroma Dubrovnik biti otvoren cijelu godinu, a uz njega će već sredinom ožujka svoja vrata za korporativne događaje otvoriti hoteli Valamar Collection Dubrovnik President i Valamar Argosy.

Prvu polovicu 2020. godine obilježit će razne konferencije povezane s Europskom unijom, među kojima se izdvaja konferencija pod nazivom INSPIRE koja će u svibnju u Valamarovimhotelima okupiti više od 1000 sudionika. Cilj ove direktive je stvaranje prostornih podataka Europske unije u svrhu zaštite okoliša, točnije „spajanje održivosti i digitalizacije“.

Iduća jesen će također biti bogata prestižnim događanjima u Valamaru pa će tako jedan od njih biti 31. Simpozij o tehnologiji fuzije,SOFT 2020, koji će se održati u rujnu. Ovaj simpozij, u organizaciji Instituta Ruđer Bošković, bit će najznačajnija konferencija na ovom polju u Europi i okupit će gotovo 1000 znanstvenika, predstavnika industrije i izlagača iz cijelog svijeta. Fokus konferencije bit će najnovija dostignuća u fuzijskim eksperimentima i aktivnostima, te teme kao što su elektrane i postrojenja, plazmo grijanje, strujni pogon, i druge.

„2019. je jedna od najboljih godina za MICE dosada, a obilježio ju je veliki porast interesa u dijelu incentive segmenta. Već tradicionalno, organizirali smo izniman broj malih i velikih poslovnih događaja te moram istaknuti nastavak trendalast minute upita na razini destinacije, uz koje posebno dokazujemo našu kvalitetu organizacije i stručnost osoblja. Uz odličan kraj ove godine u kojoj je MICE sezona potrajala do kraja studenog, sa sigurnošću možemo najaviti sljedeću, još bogatiju sezonu koju će obilježiti niz iznimno kompleksnih događanja i koja će,  vjerujemo, donijeti još bolje rezultate“, ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.