Crikvenica Summer Showtime - Filmske i glazbene priče

Crikvenica Summer Showtime - Filmske i glazbene priče

Ljetni su dani na Rivijeri Crikvenici prepuni aktivnosti. Jutarnje plivanje u kristalno čistom moru, trčanje ili vožnja biciklom po stazama okruženim mediteranskim zelenilom, lješkarenje na pješčanoj plaži, koncerti i izložbe, ugodno druženje uz tradicionalnu gastro ponudu i brojne druge mogućnosti za zabavu i opuštanje – što god odabrali, uživat ćete.
Šteta je propustiti bilo koje od raznovrsnih događanja iz bogatog programa Crikvenica Summer Showtime, koji Crikvenicu, Dramalj, Jadranovo i Selce u srpnju i kolovozu pretvara u zanimljive i privlačne pozornice na čistom i svježem morskom zraku. Showtime pruža mogućnost zabave za svakoga - baš za sve generacije, za ljubitelje glazbe, plesa i filma, ali i gastronomije, lokalnih običaja i mnogih drugih zabavnih aktivnosti.
Među njima se svakako ističu dvije potpuno nove priče, posvećene umjetnosti i zabavi, točnije izvrsnoj glazbi i filmu.
Prvoj je ime Tribute Nights, a održava se u centru Crikvenice i Selca. Ljuljuškanje uz poznate i srcu drage melodije ili pak ples u nešto bržim ritmovima, pjevanje omiljenih svevremenskih hitova izvođača poput Abbe i Beatlesa i ugodna atmosfera uz sjajne glazbene izvođače – tako se najkraće mogu opisati večeri koje počinju u 21 h. U petak, 9. kolovoza crikvenički će Trg Stjepana Radića postati velika diskoteka uz Disco magic, atjedan dana kasnije, 16. kolovoza grupa Flame će izvesti Bohemian Rhapsody. Program će završiti na trgu u Selcu u četvrtak, 22. kolovoza, kada će se plesati uz hitove Beatlesa.
Nedjeljom svakako ponesite kokice na plažu pokraj gradskog plivališta u Crikvenici, jer čekaju vas besplatne filmske večeri na otvorenom – Open-air cinema. Ima li išta bolje od gledanja omiljenog filma u društvu voljenih osoba, i to u romantičnom okruženju, na plaži? Bez da puno razmišljate što ćete odjenuti i hoćete li stići na vrijeme, jer iako filmski hitovi počinju u 21 h, dobrodošli ste u svako vrijeme. Čekaju nas prave filmske poslastice – 4. kolovoza Aquaman, 11. kolovoza Bohemian Rhapsody i 25. kolovoza Zvijezda je rođena. 
I ne zaboravite, Crikvenica Summer Showtime je vaš najbolji prijatelj u srpnju i kolovozu! Prijatelj uz kojega su dani još ispunjeniji i ljepši!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.