Rimska gozba uz pečene prepelice u restoranu "Bernarda" u Varaždinskim Toplicama

KUHAR RESTORANA BERNARDE

Poželite li svoje prijatelje ugostiti na poseban način, možda uz rimsku gozbu, odredište vam svakako može biti Restoran Bernada u Varaždinskim Toplicama,jer to je i jedan od najboljih restorana u Varaždinskoj županiji. Nalazi se u okviru obiteljskog hotela “Bernarda”, a nit vodilja mu je gostima pružiti osobit užitak i pravi praznik na tanjuru. Jer kada se sjedine okusi najkvalitetnijih lokalnih namirnica, počevši od mesa provjerenih domaćih proizvođača do povrća iz biodinamičkog uzgoja s kreacijom novog mladog šefa kuhinje Ive Dubravca, vaš izbor restorana bit će puni pogodak i uvijek iznova pouzdana preporuka prijateljima. U njegovim starorimskim delicijama između ostalih uz Aquafest uživali su i turistički novinari iz Slovačke, Austrije, Srbije, Makedonije i Hrvatske.

Nuditi samo najbolje provjerena je filozofija i Bernarde Cecelja, vlasnice tvrtke Bernarda krevetni sustavi iz Pušćina i njezina sina Borisa Perovskog, koji ulaganjem u hotelsko-turistički sektor i izgradnju novog kompleksa hotela s vanjskim i unutrašnjim bazenom te uređenjem nekadašnjeg hotel-restorana „Tonimir“ žele Gradu Varaždinske Toplice vratiti nekadašnje prestižno mjesto na karti najboljih hrvatskih termalnih rivijera.

Puno je planova, rekla nam je nedavno i sama vlasnica hotela i restorana „Bernarda“, a osim vrhunske gastronomije koju već nude i obnovljeni hotel-restoran „Tonimir“ nudit će također vrhunsku hranu ali prilagođenu svim gostima.

Uz Aquafest gosti restorana mogli su kušati jela s jelovnika iz vremena kada su Toplicama šetali Rimljani, a posebno iznenađenje bile su pečene prepelice.Zbog kreativne kuhinje i izvrsnog osoblja svaki dozalak u restoran gostima je doživljaj za pamćenje.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.