Ribarska fešta na prvom Valamar Funtana Summerfestu

Ribarska fešta na prvom Valamar Funtana Summerfestu

Valamarov Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani tijekom srpnja i kolovoza postaje mjesto najbolje ljetne zabave zahvaljujući prvom izdanju Valamar Funtana Summerfesta. Sa željom za obogaćivanjem sadržaja ostvarena je dodatna suradnja s Turističkom zajednicom općine Funtana te se posebni programi odvijaju i izvan prostora kampa. Tako je i jedan od neizostavnih ljetnih događanja prava Ribarska fešta u Funtani u kojoj posjetitelji mogu uživati 19. srpnja od 18 sati u Marini.

Uz svježe morske specijalitete, posjetitelji će se na ribarskoj fešti moći zabaviti i uz živu glazbu za koju će se pobrinuti Funbox Band, Tu i tamo Band i Bambus Band. Ovo događanje već dugi niz godina zabavlja generacije posjetitelja i pruža im priliku da osjete pravi duh ovog ribarskog mjesta. Ribarska fešta koja će ovoga petka zabavljati publiku tek je jedna od nekoliko njih koje u sklopu posebnih događanja festivala organizira Turistička zajednica općine Funtana, a u novim feštama gosti će također moći uživati i 2. te 23. kolovoza. 

Nastupom The Frajli u lipnju službeno je započelo ovogodišnje izdanje festivala u prvom Valamarovom velikom kampu s 5 zvjezdica te jednom od najboljih kampova na Mediteranu. Ljetni festival u Funtani kroz idućih će nekoliko mjeseci svojim besplatnim i svakodnevnim programom zabavljati goste kampa i ostale posjetitelje, kao i lokalno stanovništvo.

Program festivala podijeljen je u četiri programske kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It's Show Time! i Special Events. Tako će Piazza i Istra Theatre u Istra Premium Camping Resortu biti rezervirani za plesače, šašave cirkusante i njihove smiješne vratolomije, a neće nedostajati ni kazališnih avantura, ugodnih druženja uz glazbene večeri i drugih zabavnih sadržaja.

Pokretač i organizator Valamar Funtana Summerfesta je Valamar Riviera u suradnji s partnerom Turističkom zajednicom općine Funtana. Program je besplatan za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan za vrijeme trajanja programa Valamar Funtana Summerfesta. Više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.funtanasummerfest.com te Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.