Valamar Riviera dodatno obogatila ponudu zabavnog sadržaja za cijelu obitelj

Valamar Riviera dodatno obogatila ponudu zabavnog sadržaja za cijelu obitelj

Valamar Riviera ove je godine u suradnji s agencijom Kula 3 specijaliziranom za osmišljavanje sadržaja u turizmu u Poreču i Rapcu uredila četiri nove zabavne i umjetničke atrakcije koje posebno privlače najmlađe posjetitelje.

Nove atrakcije ideja su i djelo dizajnera i profesora likovne kulture Nedjeljka Mikca Caka, a sve su inspirirane elementima iz bogate istarske povijesti i zanimljivih legendi s poluotoka. Sadržaji su realizirani uz pomoć stručnih savjetnika Arheološkog muzeja Istre te usklađeni sa stručnim mišljenjem Konzervatorskog odjela u Puli. Umjetničke instalacije vrlo su brzo postale iznimno popularne i dobro posjećene, a pokazale su se kao idealno mjesto za fotografiranje i zabavu za cijelu obitelj.

U sklopu novootvorenog Istra Premium Camping Resorta 5* u Funtani uređen je otočić Školjić, prigodno nazvan i Histri Island, otvoren za sve goste i posjetitelje kao i lokalno stanovništvo. Riječ je o arheološkom nalazištu iz brončanog doba koji je donedavno bio zapušten, a od ove godine nudi različite zabavne programe. U središtu otoka izgrađeno je tematsko igralište za djecu na kojem se svaki dan od ponedjeljka do subote od 10 do 15 sati održavaju brojni animacijski programi. Mališani, ali i svi ostali posjetitelji kampa mogu sudjelovati u raznim aktivnostima i radionicama među kojima su izrada kućice za ptice, opreme za lov i vremenske kapsule, kvizovima, vodenim igrama i ostalim tematskim aktivnostima. Prilikom uređenja otočića vodilo se računa o specifičnosti lokacije te su materijali, tehnika gradnje, raspored u prostoru i ostali elementi uređenja u skladu s vremenskim periodom nalazišta.

Na otoku Sveti Nikola gdje je smješten Valamar Collection Isabella Island Resort 4/5* izgrađeno je bajkovito selo za vilenjake pod nazivom Istrian Fantasy Forest. Magična se instalacija sastoji od kućica na drveću te onih zakopanih u tlu koje podsjećaju na kućice u kojima žive popularni hobiti, a postala je omiljeno mjesto zabave za mališane na otoku.

Kućice u tlu nalaze se i u Lanterna Premium Camping Resortu 4* gdje je osim zabave za najmlađe, obiteljima omogućeno iznajmljivanje Parcela patuljaka Kontići na kojima se nalaze i kućice u tlu za potpuni bajkoviti doživljaj.

U Rapcu je u sklopu Valamar Collection Girandella Resorta 4/5* osmišljen kreativni prostor za animacijske programe u obliku nasukanog gusarskog broda. Pirate House smješten je na plaži u Rapcu, svojim izgledom i sadržajem privlači ne samo najmlađe već i one malo starije. Unutar broda nalazi se dječji kutak s animatorima iz Valamara pa roditelji mogu ostaviti svoju djecu na igru i čuvanje te bezbrižno uživati u vremenu za sebe.

Valamar kao vodeća turistička kompanija kontinuirano ulaže u svoje objekte i destinacije u kojima posluje kako bi gostima, ali i svim posjetiteljima pružili nezaboravna iskustva tijekom boravka.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.