Srijeda je idealan dan za Zanzibar, uz Kruzove i World Traveler’s Bar online

putovanja zanzibar

Ako ne možete vi ka egzotičnim destinacijama, World Traveler’s Bar će ih dovesti k vama. Sada već dobro poznati termin, srijedu (22.04) u 19:00 rezervirajte za druženje s Kruzovima, koji će vas slikom i pričom povesti na Zanzibar, afrički otok koji poznaje samo jedan način života – „Hakuna matata“. 

Za Laru, Adrianu i Vedrana, popularne Kruzove sigurno već znate, riječka je to putujuća obitelj prepoznatljivog šarma i načina putovanja.  

Godinama unazad o njihovim avanturama čitate na istoimenom blogu, a u srijedu (22.04.) s njima i na njihov način otputujte na božanstveni Zanzibar.Odlutajte mislima na obale Indijskog oceana, u istočni dio afričkog kontinenta i prepustite se moći Adrianine riječi i Vedranovog objektiva. Saznat ćete kako izgledaju zanzibarska sela, koliko se od našeg razlikuje klasičan zanzibarski dom, kakav je Stone Town i zašto nigdje nema takvog pijeska kao na obali Indijskog oceana na Zanzibaru.

Čut ćete od Kruzovih i kakvi vas susreti čekaju na Zanzibaru, kakve emocije bude njegovi topli, nasmijani ljudi. O povijesti, spoju kultura i utjecaja, o ljudima i njihovim željama, o plavetnilu oceana i toploti afričkog zraka, o pijesku i plažama – o Zanzibaru, duhovito, iskreno, obiteljski…. Onako kako samo Kruzovi umiju. Jer, kako kažu: „Zanzibar nisu samo plaže. Zanzibar su doživljaji.“

Srijeda, 22.04., točno u 19:00, LIVE na FB stranici World Traveler's Bar  

Kao i uvijek od Kruzovih, doznat ćete i korisne detalje koji se tiču organizacije puta, iskustava koja ne smijete propustiti, hrane koju morate kušati, pa sve do budžeta (u lipu) koji vam je potreban za ovako jedno obiteljsko putovanje.

Smjestite se udobno i otputujte virtualno na Zanzibar uz Kruzove i World Traveler's Bar.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.