Huawei P30 Pro predstavljen u dvije nove trendseterske boje

Huawei P30 Pro predstavljen u dvije nove trendseterske boje

Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavio novi dizajn Huawei P30 Pro uređaja koji sada dolazi u dvije nove boje. Uz to, predstavljene su i nove značajke za uređivanje fotografija i videozapisa koje pružaju vrhunske dodatne funkcije, dok novi EMUI10 korisniku nudi poboljšano iskustvo korištenja.

Richard Yu, predsjednik Uprave Huawei CBG, je izjavio „Huawei P30 serija zadržala je poziciju korisničkog favorita u proteklih šest mjeseci, pri čemu se prodalo više od 16,5 milijuna uređaja, što je 53 posto više nego kao kod P20 serije. Novi P30 Pro pružit će poboljšano iskustvo fotografije te bogatije i uzbudljivije korisničko iskustvo u novim bojama i dizajna dvostruke teksture“.

Novi dizajn – otkrivanje novih mogućnosti s jedinstvenom perspektivom

Huawei P serija odlikuje se elegantnim dizajnom te bojama koje privlače pažnju, zbog čega je iznimno popularna među ženskim i mlađim korisnicima. Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti. Područje oko leća kamere izrađeno je u visokoj sjajnoj površini, dok je stražnja strana uređaja sada u mat varijanti kako na njoj ne bi ostajali otisci prstiju. 

Višestruka nadogradnja fotografije: stvarajte s lakoćom

Noćni mod dobio je novu selfie funkciju kako bi noćne fotografije izgledale prirodnije, a nadograđena je i Huawei Vlog AI funkcija putem koje možete biti još kreativniji u stvaranju glazbenih videozapisa. Tako možete na videozapis dodati omiljenu glazbu, efekte, filtere itd.

Nagrađivana P30 serija

U prvoj polovici 2019. godine, isporuka Huawei pametnih telefona dosegla je 118 milijuna uređaja s godišnjim rastom od 24 posto. Prema IDC podacima, isporuke Huawei (uključujući i Honor) dostigle su ukupno drugo mjesto u svijetu te prvo na kineskom tržištu u drugom kvartalu 2019. godine.

P30 seriju prepoznalo je više od 10 milijuna korisnika koji su kupili neki od uređaja serije unutar 85 dana od njenog predstavljanja, što je rekordni rezultat za Huawei. Kao savršen spoj tehnologije i umjetnosti, Huawei P30 serija osvojila je brojna relevatna priznanja diljem svijeta, uključujući i za najbolji mobitel godine (2019-2020) od strane EISA-e.

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.