Huawei Watch GT 2 dostupan i u Hrvatskoj: Idealan omjer cijene i kvalitete

Huawei Watch GT 2 dostupan i u Hrvatskoj: Idealan omjer cijene i kvalitete

Huawei je predstavio svoj novi pametni sat – Huawei Watch GT 2 46 mm,kojeg pokreće Kirin A1, jedan od najmoćnijih čipova na svijetu koje je Huawei samostalno razvio

Novi gadget koji stiže iz Huaweija nesumnjivo će pomaknuti granice kad su nosivi uređaji u pitanju budući da je Huawei  Watch GT2 ujedno i prvi pametni sat s 3D staklenim zaslonom, što rezultira još modernijim i atraktivnijim izgledom. Ovaj novi smart watch pruža još više sportskih opcija s još bogatijim programima od prethodnika, a tu je i Bluetooth funkcija za pozivanje i reprodukciju glazbe.

 Atraktivan dizajn

 Huawei je novi pametni sat nadogradio staklenim i širokim zaslonom s minimalnim obrubima. Serija 46 mm opremljena je s 1.39 inčnim AMOLED HD preciznim zaslonom osjetljivim na dodir s rezolucijom zaslona od 454 x 454 piksela, širokim rasponom boja i ultra tankim dizajnom koji je značajno bolji od LCD zaslona.

 Čuvar zdravlja i najbolji prijatelj uz treninge

U sportskom načinu rada Huawei Watch GT 2 kompatibilan je s 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje stazom, biciklizam, plivanje u prirodi, triatlon) te sedam sportova u zatvorenom (hodanje, trčanje, trening bicikl, plivanje u bazenu, veslanje, eliptična sprava za vježbanje).

U pogledu praćenja rada srca, Huawei Watch GT 2 pomaže u nadzoru rada srcateim a mogućnost slanja obavijesti u slučaju nepravilnog rada srca. Uz Huawei Tru Sleep tehnologiju prati se kvaliteta spavanja kroz brzinu otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 dolazi sa tehnologijem Tru Relay koja pomaže prilikom oslobađanja od stresa i to tako što bilježi vrijednosti HRV (varijabilnost srčanog ritma) te pruža povratne informacije o korisnikovom indeksu stresa.

Snažan čip čuva bateriju

Izuzetno dug vijek trajanja baterije od otprilike dva tjedna uz normalno korištenje, pripisuje se Kirin čip setu, softverskoj nadogradnji te optimizaciji čitavog uređaja čime se postigla ravnoteža između performansi i potrošnje. Pametni algoritam za uštedu energije 2.0 omogućuje da Huawei Watch GT 2 prepozna korisničke navike i postigne najbolje performanse upotrebljavajući minimalnu energiju.

 Dostupnost

 Huawei Watch GT 2 46mm dostupan je na našem tržištu po preporučenoj prodajnoj cijeni od 1999 HRK.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.