Grad Varaždin raspisao natječaje za potpore poduzetnicima i za kućice na Adnentu

Grad Varaždin raspisao natječaje za potpore poduzetnicima i za kućice na  Adnentu

Grad Varaždin i ove godine dodjeljuje bespovratna sredstva poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada kroz projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2021.“.

Za poticaje poduzetnicima i obrtnicima Grad Varaždin je osigurao milijun kuna, a pojedinačne potpore će iznositi od 5.000,00 do 10.000,00 kuna. Za bespovratna sredstva mogu se prijaviti obrtnici i poduzetnici čije je sjedište i/ili ulaganje na području Grada Varaždina i koji nisu ostvarili potporu iz Poduzetničkog fonda u protekle tri godine.

Sredstva će se dodjeljivati za troškove određenih aktivnosti koji su nastali od 01. siječnja 2021. godine pa do trenutka prijave na Javni poziv.

 Javni poziv za projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina 2021. godini“ objavljen je na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-dodjelu-potpora-poduzetnicima-i-obrtnicima-kroz-mjeru-poticaja-poduzetnicki-fond-grada-v-9223/, a prijava se vrši putem on-line obrasca.

 Poziv je otvoren do 9. studenog 2021. godine.

Advent

Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele potpora mogu se dobiti putem mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja Grada Varaždina na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021.  

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, sa sjedištem, a obrtnici i prebivalištem, na području Grada Varaždina te Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju sjedište i/ili obrađuju poljoprivredno zemljište na području Grada Varaždina.  

Financijska potpora se može dodijeliti pojedinačnim izlagačima za nastup na manifestaciji Advent u Varaždinu 2021. isključivo za zakup prostora (kućica) i u druge svrhe se ne može koristiti. Izlagači moraju imati zakupljen prostor na mjestu odvijanja manifestacije Advent u Varaždinu 2021. te potpisan ugovor s Turističke zajednice grada Varaždina ili Sporazum s organizacijskim partnerom TZ grada Varaždina.

 Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sufinanciranje-troskova-izlagacima-s-podrucja-grada-varazdina-manifestaciji-advent-varaz-9224/, a krajnji rok za dostavu prijava je 26. studeni 2021. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave.

 Sve informacije vezane uz uvjete, kriterije i postupak dodjele sufinanciranja dostupne su putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

 

 

s

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.