Osma konferencija Meeting G2 okuplja hrvatske vinare iz cijelog svijeta

Ivo Jeramaz - G2 Meeting

U utorak, 5. 7. u Zagrebu će se održati osma konferencija MEETING G2 usmjerena na poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske. Ovoga puta organizatori su odabrali jednu posebnu temu - hrvatsku vinsku industriju i scenu! Cilj ove konferencije pod nazivom “DIWINE SUMMER” je povezivanje vinara hrvatskog porijekla iz cijelog svijeta, ali i poslovnih ljudi koji žele surađivati s dijasporom, neovisno u kojem poslovnom sektoru rade i djeluju.

Sutra će se u Hrvatskoj matici iseljenika okupiti uživo i virtualnim putem neki od najboljih hrvatskih vinara sa svih strana svijeta. Osim vinara iz Hrvatske, bit će tu i vinari iz Australije i Novog Zelanda, Ivo Jeramaz - predstavnik slavne kalifornijske vinarije Grgich Hills iz SAD-a, vinari iz Južne Amerike te iz bliske nam Austrije.

- Mislim da su ovakve konferencije korisne i trebalo bi ih biti više kroz različite teme. G2 Meeting je idealna prilika za umrežavanje i otvaranje mogućnosti za nove poslovne suradnje. Ove godine tema panela je “Hrvatska na vinskoj karti svijeta” gdje ćemo razgovarati o mogućnostima i izazovima pozicioniranja Hrvatske na svjetsku vinsku scenu. Čut ćemo vinare i njihove vizije, ali i naše ljude koji zive vani i bave se vinom pa mogu dati konkretne savjete što možemo i trebamo napraviti bolje. Hrvatska je vinska zemlja, ali moramo još puno raditi kako bismo postali prepoznatljiva vinska regija. Imamo što ponuditi, samo to trebamo znati plasirati. – izjavila je za medije moderatorica panela Dijana Grgić, vlasnica i urednica časopisa Vinum.in.

Više informacija i cjelovit program na web stranici: https://meeting-g2.com/program/?lang=hr

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.