Uniline otkrio iznajmljivačima kako privući goste i predstavio stipendije za studente

Uniline otkrio iznajmljivačima kako privući goste i predstavio stipendije za studente

Dan otvorenih vrata Unilinea, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, okupio je danas u svom sjedištu u Puli brojne studente i privatne iznajmljivače koji su došli čuti novosti iz kompanije i saznati nove trendove u turizmu.

Direktori pojedinih sektora kompanije i HR koordinatorica Nina Stepčić studentima su predstavili Unilineov program stipendiranja i stručne prakse za studente završnih godina iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije. Uniline omogućuje studentima koji se ističu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom dobivanje stipendija u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna, a kroz poseban mentorski program moći će upoznati način rada u Unilineu i započeti svoju karijeru u turizmu.

„Programom stipendiranja želimo marljivim i uspješnim studentima olakšati studiranje i pružiti im priliku za rast i razvoj karijere u turizmu. Kao vodeća turistička kompanije nudimo dinamično i uzbudljivo okruženje, poslujemo na brojnim tržištima i mladi kod nas mogu proći razne sektore i domene poslovanja u turizmu te steći vrijedna znanja i iskustvo. Natječaj za stipendiranje je još otvoren te pozivam sve zainteresirane studente završnih godina da se prijave”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Dan otvorenih vrata okupio je i privatne iznajmljivače iz Pule, Medulina i okolice koji su na zanimljivom predavanju Unilineovog stručnjaka Andree Jelače iz prve ruke mogli saznati kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama. Ulaganje u kvalitetu, praćenje tržišnih trendova te korištenje različitih kanala prodaje osnovni su preduvjeti za privlačenje gostiju i ostvarenje dobre sezone, istaknuto je na prezentaciji.

“U posljednje tri godine broj ležajeva u obiteljskom smještaju u Hrvatskoj porastao je za gotovo 40 posto pa je postalo iznimno važno ulagati i proširivati ponudu kako bi privatni iznajmljivači ostali konkurentni. Sve se više mora osluškivati tržište i prilagođavati cijenu. Uz to, svima preporučujemo da investiraju u smještaj i dodatni sadržaj, npr. ponudu bicikala i kajaka, društvene igre i slične obiteljske sadržaje jer se tako može kvalitetno produžiti sezona i postići veća cijena”, izjavio je Edvard Lesnik, izvršni direktor nabave i hotelskog menadžmenta u Unilineu.

Dodatno je u sklopu Dana otvorenih vrata Uniline za djecu zaposlenika organizirao likovnu radionicu pod vodstvom voditeljice likovno kreativne radionice “Artić” Sanje Simeunović Bajec, na kojoj su mališani raznim tehnikama izrađivali razglednice Pule i slikali na temu - Put po Istri.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.