Adidasova nova kolekcija za vruće ljetne treninge dostupna u trgovinama diljem Hrvatske

Adidasova nova kolekcija za vruće ljetne treninge dostupna u trgovinama diljem Hrvatske

 

U sklopu globalne kampanje 'Ready For Sport', jedan od najpoznatijih sportskih brendova adidas lansirao je novu trening kolekciju, idealnu za fizičku aktivnost u vrijeme visokih temperatura. Kolekcija se sastoji od premium proizvoda koji vas oslobađaju od topline te drže suhima i svježima. Proizvodi su napravljeni HEAT.RDY tehnologijom – adidasovim naprednim sistemom za izradu opreme dizajnirane za pokret i u najtoplijim vremenskim uvjetima.

Nakon proteklog perioda kojeg je obilježila preporuka 'ostanite doma', sve je više sportaša i rekreativaca jedva dočekalo svoje treninge. No, dolaskom ljeta stigli su i otežani uvjeti treniranja stoga je vrlo važno prilagoditi prehranu, piti dovoljno tekućine i pronaći idealnu odjeću za vježbanje.

Nova kolekcija koja nudi laganu, prozračnu odjeću dio je nove adidasove globalne kampanje 'Ready For Sport' čiji je fokus na sportašima diljem svijeta i njihove ljetne sportske aktivnosti. U kampanji sudjeluje više od 2500 sportaša i rekreativaca koji pokazuju što za njih znači sport i kako su provodili vrijeme u korona-krizi.

Proizvodi nove kolekcije mogu se pronaći u adidasovim dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Puli, Osijeku, Šibeniku, Makarskoj i Varaždinu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.