BIO svježe mlijeko u staklenoj boci

BIO svježe mlijeko u staklenoj boci

Od ovoga tjedna kupci pod robnom markom SPAR Natur*pur u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima mogu pronaći BIO svježe mlijeko prirodne masnoće u staklenoj boci. SPAR je time postao prvi i trenutno jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji svojim kupcima nudi svježe mlijeko ekološkog podrijetla.

SPAR Natur*pur BIO mlijeko pakirano u ekološki prihvatljiviju ambalažu u obliku staklenih boca je punomasno mlijeko s prirodnim sadržajem mliječne masti od minimalno 3,8%, ovisno o sezoni i hranjenju krava. Mlijeko je proizvedeno od mlijeka s certificiranih ekoloških farmi u Austriji, u tradicionalnim manjim planinskim gospodarstvima do 1.200 metara nadmorske visine. Tamo se krave hrane cjelovitom, organskom hranom, proizvedenom prema načelima ekološke proizvodnje, a posebnost ove vrste mlijeka je što ima primjetno kremastiji okus od običnog mlijeka.

SPAR Natur*pur BIO mlijeko vrijedna je dopuna bio asortimanu što SPAR i INTERSPAR čini trgovinama sa najširom ponudom ove vrste proizvoda.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.