Uber u partnerstvu s ULTRA Europe donosi siguran i pouzdan prijevoz za posjetitelje festivala

Uber u partnerstvu s ULTRA Europe donosi siguran i pouzdan prijevoz za posjetitelje festivala

Uber je ove godine ponosni partner festivala ULTRA Europe, najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj, koji se na velika vrata vraća u Split nakon dvije godine pauze zbog pandemije COVID-a. Od 8. do 10. srpnja obožavatelji elektronske glazbe iz preko 140 zemalja svijeta uživat će u nastupima brojnih zvijezda na stadionu Park mladeži, nakon čega će se festival seliti na Brač, Hvar i Vis. 

“Za manje od tri dana, ULTRA Europe će po osmi put otvoriti svoja vrata u Parku mladeži gdje će i službeno započeti najveće izdanje festivala ikada, s rekordnom prodajom ulaznica i velikim globalnim interesom. Preko 135.000 ljudi iz više od 140 zemalja okupit će se i zaplesati u prekrasnoj Hrvatskoj. ULTRA Europe radimo po najvišim standardima kvalitete za sve obožavatelje, zato smo ponosni što imamo Uber kao našeg službenog partnera za mobilnost, koji će osigurati sigurnu i pouzdanu uslugu prijevoza do i od Parka mladeži”, rekao je Alek El-Kazal, voditelj projekta ULTRA Europe.

Kao partner za mobilnost festivala ULTRA Europe, Uber će posjetiteljima ponuditi pouzdanu i pristupačnu uslugu prijevoza između Parka mladeži i njihovih hotela, apartmana ili Airbnba. Kao i tijekom prošlih izdanja, Uber će oko stadiona Park mladeži imati ekskluzivan pristup točkama za preuzimanje i iskrcaj korisnika na kojima će posjetitelji moći pronaći naručeni Uber, kao što je to običaj na prometnim mjestima poput kolodvora ili zračnih luka.

“Ponosna sam što i ove godine nastavljamo suradnju s jednim od najvažnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj. ULTRA Europe se tijekom godina istaknuo kao omiljeni glazbeni festival fanova iz preko 140 zemalja kojima ćemo ponuditi sigurnu i pouzdanu uslugu prijevoza do festivala i natrag, uz vrhunsko iskustvo korištenja”, istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera za Hrvatsku. 

Uber potiče korisnike na uživanje u slobodnom vremenu, glazbi i kulturnim događajima

Uber je u svibnju ove godine pokrenuo Uber Explore u Madridu kao prvom europskom gradu u kojem je ova usluga dostupna. Koristeći Uber Explore moguće je pregledati informacije o aktualnim događajima, rezervirati restorane i kupiti ulaznice za mjuzikle, koncerte, predstave i razna druga iskustva.

Uber Explore, dosad dostupan samo u određenim gradovima u SAD-u u i Mexico Cityju, omogućit će korisnicima pristup ekskluzivnim popustima uz naručivanje vožnje jednim dodirom, što je korak naprijed prema Uberovom cilju da postane vodeća globalna aplikacija za turizam i ključni alat za planiranje aktivnosti za 115 milijuna korisnika u više od 70 zemalja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.