● 17:20 - Nakon što je to učinio Vučić u podne i predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojkovićusporedila je vođe Saveza za Srbiju sa fašistima. Rekla je da se služe fašističkim metodama i da napadom na medije i institucije žele izazvati kaos na ulicama Beograda jer su svjesni da gube podršku građana, čak i onih koji su bili sudionici prosvjeda.

● 17:10 - Roditelji uhićenih mladića pušteni su u zgradu policijske postaje ispred koje su bili zajedno s prosvjednicima kako bi vidjeli svoju djecu.

● 17:00 - Vođa Saveza za Srbiju Boško Obradović pozvao ministra unutarnjih poslova Nebojšu Stefanovića, koji je u dvorištu policijske postaje, da izađe i razgovara s roditeljima uhićene mladeži.
 
● 16:50 - Predsjednik Vučić napustio je zgradu Predsjedništva Srbije.

● 16:20 - Prilaz policijskoj postaji je blokiran, čuvaju ju specijalne policijske snage.

● 16:00 - Vođa aveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas objavio je na Twitteru kako je i on krenuo u policijsku postaju da ga uhite zajedno s Obradovićem, Lutovcem i Zelenovićem.

● 15:50 - Prosvjednici na putu do policijske postaje zaustavili su se nakratko ispred zgrade Radio-televizije Srbije koju čuva policija. Skandirali su direktoru RTS-a Draganu Bujoševiću "Ostavka". Poručili su da će doći kasnije natrag te da nastavljaju prema policijskoj postaji.

● 15:45 - MUP Srbije priopćio je kako je identificirano i privedeno više osoba zbog sumnje na razna kaznena djela tijekom upada u zgradu RTS-a, između ostalog nekoliko njih zbog upada s motornom pilom, kao i osoba koja je razbila staklo na ulaznim vratima te nekoliko njih zbog sukoba s policajcima.

● 15:15 - Prosvjednici su na putu prema policijskoj postaji.

● 15:00 - Obradović je pozvao okupljene ispred Predsjedništva Srbije upute prosvjednom šetnjom do policijske postaje koja je privela Pavla Cvijića zbog upada u zgradu RTS-a.

● 14:37 - Na Instagramu je pak objavljeno da Vučić i njegov ministar policije Stefanović, dok je Predsjedništvo blokirano - unutra igraju šah.

 
● 14:15 - Vojni sindikat Srbije objavio je u nedjelju da je za izgred na Radioteleviziji Srbije (RTS) u subotu navečer kada su prosvjednici upali u zgradu nacionalne televizije odgovorna i vlast i oporba te je poručio da je vojska uvijek uz narod i vlasti moraju znati da ne smiju silu upotrijebiti protiv naroda. 

● 13:56 - Neki od organizatori rekli su da je policija počela privoditi neke od prosvjednika. 

● 13:50- Može birati hoće li biti čovjek i podnijeti ostavku ili će biti štakor i izaći štakorskim kanalima, rekao je Boško Obradović iz stranke Dveri. 

● 13:45 - Ispred zgrade predsjedništva na Andrićevu vijencu demonstranti su uzvikivali "Uhitite Vučića" i "Gotov je, gotov je". Na ulici pored Predsjedništva u međuvremenu je parkiran kamion, tzv "šetalica", koji je natovaren ozvučenjem i prati subotnje prosvjedne šetnje "1 od 5 milijuna" s kojeg se obraćaju čelnici oporbe i pristaše prosvjeda iz javnog života.

● 13:28 - Srbija se oslobodila straha i stekla legitimno pravo na samoobranu. Ovo je samoobrana dostojanstva i budućnosti, poručio je prosvjednicima Siniša Kovačević. 

● 13:20 - Vuk Jeremić, kojega je Vučić nazvao "liderom tajkuna", poručio da je će predsjednik Srbije "pasti prije Uskrsa". Nije vjerovao kad su mu rekli da ćemo se okupiti. Rekao je nema šanse, prevario se, vikao je Jeremić. 
● 13:10 - Jedan od govornika poručio je "da ništa nije gotovo, da tek počinje" te je pozvao na ostavke Aleksandra Vučića i Anu Brnabić. Također, organizatori prosvjeda u centru Beograda pozivaju masu da naprave obruč oko Predsjedništva i da blokiraju izlaze.
● 12:53 - Nećemo dopustiti da izađe, viče jedna od govornica. 
● 12:50 - Nećemo dopustiti Aleksandru Vučiću da uništava ovu zemlju, poručio je Borko Stefanović iz Ljevice Srbije pozivajući prosvjednike da ostanu mirni i ne sukobljavaju se s policijom.

Blokirani su svi ulazi i izlazi iz zgrade Predsjedništva, tako da ga ne mogu napustiti niti novinari, ali niti sam Aleksandar Vučić. Dogodio se i fizički obračun prosvjednika s policijom. 
12:25 - Za vrijeme konferencije za medije Aleksandra Vučića, ispred Predsjedništva su se mogli čuti zvižduci te povici "Ostavka, ostavka" i to od spomenutog Obradovića te drugih. Navodno je i bačen suzavac "kod zgrade Londona". 
Neki su i probili ogradu te su pokušavali ući u zgradu.

Vučić: Branit ću Srbiju od fašističkih siledžija i tajkunskih batinaša 
Istodobno, nad čelnikom Dveri Boškom Obradovićem primijenjena je sila od strane policije. Navodno nije priveden, već mu ne daju da se približi Predsjedništvu. 
12:15 - Šutjeli smo mjesecima na uvrede od fašista Obradovića te tajkuna Đilasa i Jeremića. Država Srbija neće dopustiti da nasiljem ugrožavate bilo koga. Svi koji misle da nasiljem, napadima i fizičkim napadima da mogu ostvariti političke rezultate, grdno se varate. Svi ovi što viču okolo, sve dopuštamo iako nije prijavljeno. Sve dopuštamo dok ne dođe do nasilja. Sve se događa jer je puno malo ljudi na prosvjedima nego prije. Buka je velika zato što fašist Obradović te tajkuni i Đilas žele natrag na vlast. Žele opet pljačkati, a nervozni su jer znaju da su završene istrage oko određenih tajkuna. Neki tajkuni ih medijski i financijski podržavaju. Valjda su mislili da neću smjeti ovamo doći. Branit ću Srbiju od fašističkih siledžija i tajkunskih batinaša, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić te zatim dodao: 

- Naišli su na tvrd orah. Ja ih se ne bojim. Nije njima meta RTS, već taj koji se ne boji im reći da su najgori lopovi. Provodim nacionalnu konsolidaciju Srbije i to im smeta. Ekonomski i vojno smo neusporedivo jači. U ovakvim uvjetima nitko nikada nije održao neku konferenciju za novinare. Strah od huligana, batinaša te fašističkog lidera Boška Obradovića ne smije postojati. Molim pristojne ljude da ne sudjeluju u nasilju jer će svi koji će u tome budu sudjelovali, odgovarat će pred zakonom. 
Dodaje "da ovo šalje lošu sliku u svijet", i to prema investitorima koji žele ulagati u Srbiju.