Virtualno događanje Open Vienna za poduzeća koja žele unaprijediti svoje poslovanje

Virtualno događanje Open Vienna za poduzeća koja žele unaprijediti svoje poslovanje

U okviru najveće startup konferencije u srednjoj Europi ViennaUP´21 održava se i virtualno događanje Open Vienna – A Thriving Startup Ecosystem u kojem sudionici mogu saznati kako unaprijediti i proširiti svoja poduzeća čak i u ovim izazovnim vremenima

 Bečka gospodarska agencija (Wirtschaftsagentur Wien) poziva sva zainteresirana poduzeća, startupove i scaleup tvrtke koje svoje poslovanje žele proširiti na međunarodnoj razini da sudjeluju na virtualnom događanju Open Vienna – A Thriving Startup Ecosystem. Sudionici će tako imati priliku istražiti inovativan duh austrijske prijestolnice i dobiti korisne informacije stručnjaka kao i uvid u mogućnosti ulaska poduzeća na međunarodno tržište. Na rasporedu je jednodnevnog događanja, između ostalog, i predavanje o otvaranju poduzeća u Beču, o ekosustavu bečkih startupova te o javnom i privatnom financiranju. Sudjelovanje na događanju također pruža priliku za razmjenu iskustava s nekima od najuspješnijih bečkih startup i scaleup tvrtki kao što su TourRadar, Gurkerl ili Kaleido AI.

Open Vienna – A Thriving Startup Ecosystem održava se 28. travnja 2021., a svi oni koje žele saznati prednosti u vezi s otvaranjem poduzeća u Beču mogu se prijaviti na besplatno događanje putem poveznice http://bit.ly/OpenVienna21. Usto je moguće dogovoriti individualni termin sa stručnjacima iz Bečke gospodarske agencije ili s jednim ili više drugih sudionika.

Događanje se odvija u okviru konferencije ViennaUP´21 – jedinstvenog festivala s nizom online radionica, konferencija i različitih predavanja o međunarodnim startupovima, ulagačima i novim talentima poduzetničkog svijeta. Sama konferencija, najveća takve vrste u srednjoj Europi, održava se u online formatu od 27. travnja do 12. svibnja .

 

Slika 1: Open Vienna © Wirtschaftsagentur Wien

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.