Pop Up Market u Istra Sports Clubu

Pop Up Market u Istra Sports Clubu

U  restoranu Istra Sports Club,Astoria NY, okupili su se Hrvati i njihovi prijatelji koji žive u NY i okolici na događaju promoviranja Hrvatske , hrvatskih vina ,hrane , umjetnosti i raznih domaćih proizvoda i hrvatskih obrta . Ovaj vrlo uspiješni događaj organizirala je vrijedna i ponosna Hrvatica ,Istrijanka ,Tatjana Bistre koja je i sama član Istra Sports Cluba

Svrha ovoga je bila predstaviti lokalne hrvatske poduzetnike i hrvatske tvrtke javnosti kako bi im se pomoglo u daljnjem reklamiranju i prodaju svojih proizvoda. Uz hrvatska vina ( Winesa , Tomić vinarija i maslinovo ulje i Croatian Premium Wine Import) i uz glazbu Zbonimira Antolosa doživljaj je bio posebno veseo i zanimljiv jer uz dobru kapljicu i pjesmu dalmatinsku svak voli zapjevat i zaplesat.

Za dobru domaću hranu potrudile su se vrsne kuharice restorana Istre Sports Cluba . Crni rizot od sipe , punjene paprike ,sarma ,fuže i  njoke sa gulašom , pršutom sirom  i palačinkama i veselim konobarima bilo je pravo zadovoljstvo i uživanje ko da ste doma u nekoj konobi. Istra Sports Club osnovan je davne 1959 .godine i bilo je i ostalo mjesto okupljanja Istriana iz New Yorka ,a u njihovom Restoranu radi dobre domaće hrane i ostalih Hrvata. Tamo se ide za uživat u istarskim , hrvatskim specijalitetima ibdružit se uz pjesmu , igranje karata , briškule i tresete ,a u dvorištu pod odrinom zaigra se na boče . Zato svi volim otić u Istra Sports Club .

Organizatorica događaja rekla je kako je njen moto uvijek bio da Hrvati pomažu Hrvatima i zahvalila se svima koji su učestvovali i svima koji su došli ,a posebno Predsjedniku Istra Sports Cluba ,John Kenul , član odbora Susan Karlic , vrijednoj članici cluba Suzan Mujičić Runko ,Tomislav Bistre ,Nik Čolak i Ane Strazicic Rodriguez .

Foto: Ane Strazicic Rodriguez

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.