Predsjednica s učenicima i profesorima u povodu početka nove školske godine

Predsjednica s učenicima i profesorima u povodu početka nove školske godine

U prigodi početka nove školske godine predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s učenicima i profesorima Gimnazije Sesvete te posjetila Osnovnu školu „Luka“ u Sesvetama.

Predsjednica je zaželjela sretnu i uspješnu školsku godinu 2019./2020, učenicima, roditeljima, ravnateljima, profesorima, učiteljima te svim djelatnicima škola u Hrvatskoj, a posebno se obratila prvašićima, koji danas započinju svoje uzbudljivo školsko putovanje. „Želim da vam to putovanje bude sretno i radosno, ispunjeno najljepšim trenucima prijateljstva koja ćete njegovati i pamtiti cijeloga života. Želim da vas na tom putovanju prati radoznalost i želja za znanjem koje ćete primjenjivati i koristiti cijeli svoj život“, kazala je Predsjednica.

„Nemojte zaboraviti i nemojmo zaboraviti – naša Hrvatska ostaje na vama, vi jeste Hrvatska! Vi ste Hrvatska danas, vi ste Hrvatska i za 20 i za 50 godina, kada mnogih od nas starijih više neće biti. I zato sada učite, da biste kroz život mogli koračati uspravno i ponosno, da biste mogli izgrađivati i sebe i našu Domovinu“, kazala je predsjednica Grabar-Kitarović prigodno se obrativši učenicima i profesorima u Osnovnoj školi „Luka“ u Sesvetama.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.