Dodijeljene stipendije Koraka u život novoj generaciji studenata

Dodijeljene stipendije Koraka u život novoj generaciji studenata

Jedanaestoj generaciji stipendista humanitarne akcije Korak u život dodijeljene su stipendije na svečanosti koja se održala u organizaciji Rotary kluba Zagreb Kaptol. Stipendije u iznosu 1.600,00 kuna mjesečno za cijelo vrijeme studiranja dobilo je sedamnaestero studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Sredstva za još jednu generaciju, koja zakonski gubi pravo na dom i udomiteljske obitelji kada postane punoljetna, prikupljana su i u sklopu akcije Vatreno srce zaklade Hrvatskog nogometnog saveza, stoga je prva značka ambasadora akcije dodijeljena izborniku Zlatku Daliću.

„Ponosni smo što smo i ove godine uspjeli podržati još jednu generaciju studenata u njihovom koraku u život. Posebno smo zahvalni zakladi Hrvatskog nogometnog saveza Vatreno srce, koja je dio sredstava iz svoje akcije usmjerila za Korak u život, kao i Porcheu Hrvatska koji je ove godine posebno podržao akciju. Hvala i svim drugim prijateljima i partnerima koji su se još jednom odazvali pozivu i pomogli u ovogodišnjoj realizaciji projekta. Novoj generaciji stipendista želimo uspjeh i sreću na putu prema diplomi“, izjavio je voditelj humanitarne akcije Darko Radišić.

Ove godine u sklopu Koraka u život pokrenut je mentorski program u kojem će članovi Rotary kluba Zagreb Kaptol mentorirati stipendiste, a po prvi put dodijeljena je stipendija i studentici iz Vojvodine, čime je akcija postala međunarodna.

Korak u život možete podržati i vi uplatama na žiro račun HR4723600001502398283.

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.