Domovinski pokret - župan

Do 6. srpnja traju prijave u Centre izvrsnosti Varaždinske županije

centri izvrsnosti

Daroviti učenici osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije mogu se još do 6. srpnja prijaviti za pohađanje jednog od 13 programa u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije. 

Riječ je o matematici, informatici, fizici, biologiji, kemiji, astronomiji, robotici, novim tehnologijama, hrvatskom jeziku, likovnoj umjetnosti, povijesti, poduzetništvu i šahu. S polaznicima rade iskusni mentori, a za učenike koji prođu izlučno testiranje pohađanje programa je potpuno besplatno. Više informacija o programima može se pronaći na internetskoj stranici Centara izvrsnosti www.civz.hr, na kojoj je dostupan i obrazac za online prijavu koju popunjavaju roditelji/staratelji za mlađe učenike ili oni sami. 

Izlučna testiranja bit će u razdoblju od 31. kolovoza do 5. rujna 2020., a o vremenu i mjestu testiranja učenike će putem elektroničke pošte obavijestiti voditelji centra za koji su se prijavili.Inače, nova školska godina u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije počinje početkom listopada, a nastava će se održavati subotom. Varaždinska županija je za učenike izvan Varaždina osigurala besplatan prijevoz te obrok. 

Sve dodatne informacije učenici i roditelji/staratelji mogu dobiti od voditelja centara (kontakti na stranicama svakog centra) ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.