Akcija fb grupe "Škola za sve" nastavlja se povezivanjem škola

Akcija fb grupe "Škola za sve" nastavlja se povezivanjem škola

U akciju prikupljanja školskih torbi i pribora pokrenute u okviru fb grupe Škola za sve, ovih su se dana uključili i učenici, roditelji i nastavnici iz OŠ Vinica - sada učenici trećeg razreda te iz Centra Tomislav Špoljar. Do punkta za prikupljanje u Varaždinu 11 torbi dopremila je učiteljica Petra Majhen, a još osam pribavio je i Centar Tomislav Špoljar. Akcija se nastavlja se povezivanjem škola te učenici i roditelji i dalje mogu prikupljati donacije te ih držati kod sebe do daljnjih uputa. Škole će se moći javiti pokretačicama akcije u fb grupu da ih po potrebi spoje s određenom školom koju žele podržati

U Centru Tomislav Špoljar torbe su prikupili djelatnici u suradnji s tvrtkom Filex, koja je Centru donirala torbe koje im trenutno ne trebaju. Patricija Gold i Matea Hunjek, fotoaparatom su dokumentirale isporuku, te najavile da se prikupljaju sredstva za kupnju pribora, koji će biti nabavljen naknadno, a u skladu s potrebama škole ili učenika s potresom pogođenog području, s kojom će stupiti u kontakt.

Akcija je zasad u ovom obliku završena, nastavlja se povezivanjem škola te učenici i roditelji i dalje mogu prikupljati donacije te ih držati kod sebe do daljnjih uputa. Škole će se moći javiti pokretačicama akcije u fb grupu da ih po potrebi spoje s određenom školom koju žele podržati. Zahvaljujem na prijevozu Marijanu i Tatjani Martinjaš, koji su prikupljene donacije iz Varaždina i Čakovca kombijem prevezli do sabirnog mjesta u Zagrebu i dalje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.