Besplatni blok webinar: „eTrgovina“ i „Alternativno i online rješavanje sporova“, na zoom platformi 16. ožujka

eTrgovina

U utorak, 16. ožujka, s početkom u 16 sati, te u trajanju od 120 minuta, imate priliku sudjelovati na besplatnom okruglom stolu u sklopu projekta „Promocija poduzetništva“, koji organizira Sud časti i Centar za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Komora predstavlja jednog od ključnih partnera u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja „Promocija poduzetništva“, kroz aktivnosti koje spadaju u nadležnost. Okrugli stol, odnosno blok webinar, pokriva dvije teme: „eTrgovina“ i „Alternativno i online rješavanje sporova“. Okrugli stol će se održati putem Zoom platforme, uz suorganizaciju tvrtke VADEA d.o.o. Varaždin, a link za registraciju dostupan je OVDJE.

Na prvom webinaru, u sklopu teme E-trgovina, saznati ćete koji modeli E-trgovine postoje i kako ih možete modulirati da postižu optimalne rezultate za Vaš posao ili ideju. Biti će riječi i o mjerenju učinka digitalnog marketinga kao i o ključnim elementima pri kreiranju sadržaja (Predavač: Siniša Begović, MBA, 16-17h).

Na drugom webinaru pojasnit će vam se što je alternativno rješavanje sporova, zašto poduzetnicima treba ARS, koje vrste ARS-a možete koristiti u Hrvatskoj i u prekograničnom poslovanju te kako funkcionira online rješavanje sporova (Predavač: Suzana Kolesar, dr. iur., 17-18h). 

Svrha projekta „Promocija poduzetništva“ (KK.03.1.2.24.0001) je organizacija i provedba aktivnosti namijenjenih promoviranju uspješnosti poslovanja te širenje i promicanje priča o uspjehu malih i srednjih poduzetnika kako bi se omogućilo stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj malih i srednjih poduzetnika.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK) 2014.-2020. Korisnik u projektu je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja RH, a partneri Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.