Savjetovanje s javnošću uz donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina

Savjetovanje s javnošću uz donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina

 U razdoblju od 8. veljače do 15. veljače 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Izmjene se donose radi usklađenja sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima koji su stupili na snagu 24. prosinca 2020. godine.  

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2021/) pod rednim brojem 2.  

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 15. veljače 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.