Predsjednik Milanović primio članove karlovačkog Kickboxing kluba „Tigar“, organizatora Europskog kupa Karlovac Open

Predsjednik Milanović primio članove karlovačkog Kickboxing kluba „Tigar“, organizatora Europskog kupa Karlovac Open

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je članove Kickboxing kluba „Tigar“ Karlovac koji su ga upoznali s postignućima ovogodišnjeg Europskog kupa Karlovac Open, održanog tijekom svibnja u Karlovcu pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Europski kup Karlovac Open, koji je ove godine nosio i naziv 1. Memorijal „Mihael Javorović“ u spomen na tragično preminulog člana kluba, najveće je i najvažnije natjecanje u kickboxingu, ali i u borilačkom sportu uopće, koje se održava u Hrvatskoj, rečeno je na sastanku. Pri tom, članovi Kluba istaknuli su kako je, unatoč pandemiji koja je paralizirala dvoranski sport, na ovogodišnjem turniru bilo 1713 natjecatelja iz 120 klubova i 27 država. Izvijestili su Predsjednika da su zlatne medalje osvojili karlovački kickboksači Lara Mihalić i Roko Puljak, a srebrnu medalju Mateja Medved u ringu, na čemu im je predsjednik Milanović i osobno čestitao.

Nadalje, razgovaralo se i o ostalim uspjesima sportaša Kickboxin kluba Tigar Karlovac, koji je osnovan 2002. i već godinama zauzima vodeće mjesto u hrvatskom kickboxingu. Od svog osnutka članovi Tigra osvojili su u mlađim uzrastima od kadeta do juniora 6 titula svjetskih prvaka i 3 titule europskih prvaka u mlađim dobnim skupinama, istaknuli su.

Na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su predsjednik i glavni trener te organizator Europskog kupa Zoran Cicvara, višestruki prvak i reprezentativac Republike Hrvatske Lukas Jurašić, juniorska prvakinja Republike Hrvatske 2021. i reprezentativka Lara Mihalić, kadetska prvakinja Republike Hrvatske 2021. i reprezentativka Roka Puljak, kandidati za juniorsku reprezentaciju Matej Medved i Leon Mušnjak te sestra Mihaela Javorovića po kojem je nazvan memorijal Hana Javorović. Uz predsjednika Milanovića bio je povjerenik Predsjednika za sport Željko Jovanović.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.