Ured predsjednika: Plenković pokušao lažima poniziti admirala Hranja

Ured predsjednika: Plenković pokušao lažima poniziti admirala Hranja

Nakon što su održani sastanci Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost u Banskim dvorima predsjednik Zoran Milanović održao je konferenciju za novinare, a zatim se novinarima obratio i premijer Andrej Plenković.

Nakon što su čelni ljudi države iznijeli svoje stavove o sastancima, oglasili su se iz ureda predsjednika Zorana Milanovića priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

- Andrej Plenković odlučio je lagati čak i o sadržaju današnjeg sastanka Vijeća za obranu i tako još jednom pokazati kakav je on tip čovjeka. Osim što si je dopustio, što je doista nevjerojatno, javno govoriti o sadržaju i karakteru sastanka Vijeća za obranu, Plenković je u izjavi novinarima odlučio javno poniziti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH. Reći da admiralu Robertu Hranju nije bilo dopušteno govoriti na sastanku bezočna je laž. Upravo suprotno, nije bilo dopušteno da se beskrupulozno manipulira s načelnikom Glavnog stožera OSRH. Ne može višenamjenska Plenkovićeva ulizica omalovažavati jednog od najboljih hrvatskih časnika kojemu nije ni do koljena znanjem, a da ne govorimo ponašanjem. To mu dopustiti bilo bi nadrealno, poručili su iz Ureda predsjednika RH. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.