Predsjednik Milanović razgovarao s članovima Hrvatskog bridž saveza

Predsjednik Milanović razgovarao s članovima Hrvatskog bridž saveza

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u srijedu izaslanstvo Hrvatskog bridž saveza, reprezentativce i trenere bridža koji sudjeluju na europskim i svjetskim prvenstvima te međunarodnim turnirima. 

Hrvatski bridž savez osnovan je 1991. godine u Zagrebu i član je Hrvatskog olimpijskog odbora te međunarodnih bridž organizacija, a broji 500 članova, rečeno je na sastanku. Predstavnici Saveza istaknuli su kako redovito održavaju državna prvenstva u različitim kategorijama te da su vrlo aktivni u organizaciji svjetskih i europskih natjecanja. U proteklih desetak godina u Hrvatskoj je bilo organizirano više takvih prestižnih bridž događaja, što je doprinijelo međunarodnoj prepoznatljivosti i ugledu Hrvatske na svjetskoj bridž sceni, naveli su.

Na sastanku u Uredu predsjednika bili su dugogodišnji predsjednik Hrvatskog bridž saveza i predsjednik disciplinske komisije pri europskoj i svjetskoj bridž federaciji Jurica Carić, stručno certificirana trenerica bridža i članica Predsjedništva Zagrebačkog bridž saveza Jadranka Vukomanović-Pavelić, dugogodišnji predsjednik Zagrebačkog bridž saveza i promotor bridža u Zagrebu Drago Diklić, stručno certificirana trenerica bridža, svjetska prvakinja, državna prvakinja i reprezentativka Nikica Šver, stručno certificirana trenerica bridža, svjetska prvakinja, državna prvakinja i reprezentativka Marina Philipović, stručno certificirani trener bridža, reprezentativac i predsjednik Zagrebačkog bridž saveza Dubravko Diklić, stručna certificirana trenerica bridža i voditeljica bridž tečajeva Sandra Havliček, stručno certificirani trener bridža i tajnik Zagrebačkog bridž saveza Tomislav Šašek, stručno certificirana trenerica bridža i povjerenica za studentski bridž pri Zagrebačkom sveučilišnom športskom savezu Tihana Brkljačić i stručno certificiran trener bridža, državni prvak i reprezentativac, kreator hrvatske online bridž platforme Goran Borevković. 

Uz predsjednika Milanovića bio je povjerenik Predsjednika za sport Željko Jovanović.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.