Savjetovanje s javnošću u povodu Odluke o uvjetima i načinu davanja na korištenje prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Varaždina

Savjetovanje s javnošću u povodu Odluke o uvjetima i načinu davanja na korištenje prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Varaždina

U razdoblju od 2.  do 23. lipnja provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o uvjetima i načinu davanja na korištenje prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Varaždina korisnicima koji djeluju na području kulture.

 Ovim prijedlogom Odluke, Grad Varaždin donosi opći akt sukladno čl. 14. st. 8. Zakona o kulturnim vijećima i financiranju javnih potreba u kulturi, a kojim se utvrđuju uvjeti i način davanja na korištenje prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Varaždina korisnicima koji djeluju na području kulture. Korisnici su fizičke i pravne osobe koje djeluju u području kulture za potrebe kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, produkcije, distribucije, edukacije i sudjelovanja u kulturi, za čuvanje građe koja ima status kulturnog dobra te kada obavljaju djelatnost koja je od interesa za Republiku Hrvatsku prema posebnim propisima.

 Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 20.

 Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 23. lipnja 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Preradovićeva 10, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Odluku o uvjetima i načinu davanja na korištenje prostora u vlasništvu ili pod upravom Grada Varaždina korisnicima koji djeluju u području kulture“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.