Predsjednik Milanović u Koprivnici: HDZ opstruira projekte općina i gradova gdje nije na vlasti

Predsjednik Milanović u Koprivnici: HDZ opstruira projekte općina i gradova gdje nije na vlasti

„Svugdje ista priča! Gdje god HDZ nije na vlasti ljudi doživljavaju maćehinski odnos od strane onog nivoa vlasti koju obnaša HDZ. To je matrica po kojoj se ponašaju u Hrvatskoj, a onda Plenković u svojim polurasističkim ispadima dijeli Hrvatsku na dinarsku i panonsku. Ja se osjećam doma i ovdje i u Imotskom!“, izjavio je danas predsjednik Republike Zoran Milanović u Koprivnici koju je posjetio na poziv gradonačelnika Grada Koprivnice i načelnika općina iz okolice. Dodao je kako se oni bore protiv 'zuluma' HDZ- a te da se žale da im opstruiraju projekte.

U pratnji gradonačelnika Grada Koprivnice Mišela Jakšića i zamjenice gradonačelnika Ksenije Ostriž te načelnice općine Đelekovec Lare Samošćanec i načelnika Općine Peteranec Ivana Derdića, predsjednik Milanović obišao je objekte koji se grade u tim općinama. Najprije je obišao radove na izgradnji novog dječjeg vrtića u Općini Đelekovec, a potom i projekt nastavka gradnje Sportsko-rekreacijskog centra Panonija u Općini Peteranec.

U Koprivnici je Predsjednik Republike obišao proizvodni pogon tvornice Hartmann papirna ambalaža d.o.o. u kojoj mu je direktor Dario Šumiga predstavio tvrtku u kojoj se proizvode proizvodi od papira i kartona, uglavnom ambalaža za jaja. Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.