Ozlijeđen Luka Modrić

Ozlijeđen Luka Modrić

Real Madrid priopćio je da se hrvatski reprezentativac Luka Modrić nakon obaveza prema hrvatskoj reprezentaciji u kvalifikacijskim utakmicama za EURO 2020. vratio ozlijeđen. Naime, dijagnosticirana mu je ozljeda aduktora na desnoj nozi. 

- Nakon što su ga danas pregledali klupski liječnici dijagnosticirana mu je ozljeda aduktora desne noge. Oporavak će ovisiti o razvoju ozljede, navedeno je u priopćenju Real Madrida.

Nakon povratka u Madrid Modrić jučer nije trenirao sa suigračima.

U Realu su nezadovoljni jer će Modrić propustiti prvenstvene susrete protiv Levantea, Seville, Osasune, Atletica i Granade kao i prve dvije utakmice u Ligi prvaka protiv Paris SG-a i Club Bruggea.

Ovisno o trajanju oporavka, Modrić bi mogao propustiti i ključne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada u Splitu i Walesa tri dana kasnije u Cardiffu.

Real Madrid je u prva tri kola upisao jednu pobjedu i dva remija, a Modrić je odigrao ukupno 78 minuta budući da je zbog crvenog kartona u prvoj utakmici morao propustiti drugu. U trećoj ga je trener Zinedine Zidane bio uveo s klupe u drugom poluvremenu.

Izvor: HRT

Poveznica: https://sport.hrt.hr/541661/izbori/luka-modric-ozlijeen

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.