Najveći festival ekstremnog sporta dolazi u Varaždin, a Marin Ranteš sprema najbolje trikove za domaću publiku

skate

Nakon sjajnog ovogodišnjeg izdanja Pannonian Challengea, koji je prošao poštujući sve epidemiološke mjere i bez publike, Pannonian Challenge ne staje sa svojom turnejom, tijekom koje su već posjetili Zagreb i Rijeku. Posljednja ovogodišnja stanica je 29. kolovoza u Varaždinu, rodnom gradu našeg najboljeg BMX vozača Marina Ranteša, u kojem je izgradnju skate parka inicirao sam Marin nakon što je bio prvak svjetskog BMX kupa.

'Jako me veseli što ću zatvoriti ovogodišnju Pannonian Challenge turneju upravo u mom rodnom Varaždinu, pred mojim Varaždincima, i na mom skate parku. Također, drago mi je da će i moji prijatelji vozači dobiti osjećaj kako je to voziti u mom gradu u mom parku. Znate kako, mogu vam ja voziti na najvećim i najboljim parkovima, ali za mene je ipak najdraži moj mali park u Varaždinu. Također, svi koji će nas doći gledati, molim da iznimno poštuju epidemiološke mjere, da se drže distance te da drže maske, jer zdravlje nam je svima najbitnije.' izjavio je Marin ususret Challenge tour Varaždin.

Marinu će se na touru pridružit i vozači iz Splita, Varaždina, Rijeke, Pule i Osijeka koji će dokazati da ekstremni sport živi u ovim kriznim vremenima, dok cijela zajednica urbane kulture, unatoč neophodnoj socijalnoj distanci, djeluje povezanije no ikad. Dvije jednominutne vožnje bit će osigurane svim BMX Freestyle vozačima koji će biti podijeljeni u 4 skupine, dok će skateri i roleri nastupiti u formatu Jam sessiona. 

 Za kraj, treba napomenuti kako je broj sudionika po svakoj disciplini ograničen na 24 vozača, ali se svi zainteresirani još mogu registrirati za nastup na Touru, i to preko web stranice Pannonian Challengea ili na licu mjesta.

Stoga, ne propustite najveći adrenalinski show, 29. kolovoza najbolji hrvatski vozači BMX, inline i skatea dolaze u vaš grad pokazati svoje adrenalinske trikove, a vi se pripremite na najbolju adrenalinsku zabavu. 

Početak natjecanja je u 10 sati a proglašenje pobjednika zakazano je u 18 sati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.