Osijek je na domaćem terenu pobijedio Goricu s rezultatom 2:1

Utakmica Osijek Gorica
U susretu 6. kola Prve HNL između Osijeka i Gorice, Osijek je pobijedio Goricu s rezultatom 2:1 (1:0), i to pogotkom u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Poo je Osijek golom Miereza iz kaznenog udarca u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena, da bi na izjednačenje 1:1
poravnao Lovrić u 84. minuti. Osijek je slavio kada kada je u sedmoj minuti nadoknade još jedan gol za Osijek zabio Grgić.
 
 foto: Slobodan Kadić

Osijek je do kaznenog udarca došao nakon nespretne reakcije braniča gostiju Doke kojega je u duelu s Mierezom lopta pogodila u ruku. Argentinski je napadač bio siguran izvođač najstrože kazne za prednost domaćih. Kada je Doka u 72. minuti prestrogo dobio i drugi žuti karton te napustio travnjak Osijek je bio u dobitnoj situaciji, imao je i rezultatsku i brojčanu prednost. No, u 84. minuti pogriješio je veznjak domaćih Ndockyt koji je odigrao kratku loptu prema svojoj zadnjoj liniji, to dodavanje presjekao je Delfi te dodao do Lovrića koji je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora izjednačio na 1:1.

 foto: Slobodan Kadić

U samoj završnici utakmice Osijek je odigrao dobru akciju nakon koje je Bohar uputio prizemni udarac sa 15 metara koji je Kahlina uspio odbiti, ali na odbijanac je natrčao Grgić i osigurao vrijedna tri boda.

foto: Slobodan Kadić

Osijek je trenutno treći sa 10 bodova, tri manje od prvog Dinama i druge Gorice, a tri više od četvrtog Hajduka i petog Varaždina.

 
foto: Slobodan Kadić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.