Ministar Banožić čestitao Tinu Srbiću, Filpu Udeu i Robertu Seligmanu

Ministar Banožić čestitao Tinu Srbiću, Filpu Udeu i Robertu Seligmanu

Vrhunski sportaši – ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske Tin Srbić, Filip Ude i Robert Seligman ostvarili su sjajne rezultate na Europskom prvenstvu u gimnastici koje se održalo u turskom Mersinu.

Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitku vrhunskim sportašima – ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske gimnastičarima Tinu Srbiću, Filipu Udeu i Robertu Seligmanu nakon ostvarenih sjajnih rezultata na Europskom prvenstvu u gimnastici koje se održalo u nedjelju, 13. prosinca 2020. u turskom Mersinu.

Tin Srbić osvojio je drugo mjesto na preči, Filip Ude nakon 12 godina također drugo mjesto na konju s hvataljkama, dok je Robert Seligman osvojio četvrto mjesto na konju s hvataljkama.
„Poštovani Tine, Filipe i Roberte,  od srca vam čestitam na ostvarenim rezultatatima i hvala vam što svojim sportskim uspjesima u svaki kutak svijeta pronosite dobar glas ne samo o svojoj domovini i hrvatskom sportu, već i o našoj Hrvatskoj vojsci čiji ste i vi ponosni pripadnici.

Uvjeren sam kako život sportaša u ovim izazovnim vremenima nije niti malo jednostavan te kako zahtjeva dodatna odricanja i suočavanje s nekim novim izazovima no uvjeren sam kako je zbog svega navedenog, svaki ostvareni uspjeh još veći i posebniji. Želim vam još puno sportskih uspjeha, čestitam još jednom vama i vašim timovima i veselim se vašim novim pobjedama.“  

Fotografije: Slobodan Kadić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.