Hrvatska – Portugal 25:24: Kauboji nakon preokreta i drame do važne pobjede koja nas drži u igri za Tokio

Hrvatska – Portugal 25:24: Kauboji nakon preokreta i drame do važne pobjede koja nas drži u igri za Tokio

Hrvatska je pobijedila Portugal 25:24 u nevjerojatnoj utakmici 2. kola kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Montpellieru. Portugalci su na početku drugog poluvremena imali čak šest golova prednosti, ali to im nije bilo dovoljno da već danas osiguraju Olimpijske igre. 

Teško je uopće opisati kako je došlo do velikog preokreta, jer su Kauboji na startu drugog poluvremena izgledali izgubljeno, bezidejno, jednostavno poraženo. A onda je krenuo uragan koji je inicirao Ivan Čupić. On je završio susret s devet golova iz isto toliko pokušaja. „Kauboji“ su u Montpeilleru, na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre, nakon drame i uz puno sreće, u dvoboju u kojem smo gubili i šest razlike u jednom trenutku i u kojem je Portugal čitavo vrijeme vodio, ipak ostvarila ključnu, bitnu a vjerujemo i povijesnu pobjedu. Ivan Čupić zabio je 9 golova iz 9 pokušaja, igrao je čak 58 minuta igre, a Luka Cindrić je zabio pobjednički gol 15 sekundi prije kraja. Ukoliko pobijedimo Tunis, plasirat ćemo se na OI.

Hrvatska rukometna reprezentacija ipak je ostvarila ključnu, bitnu a vjerujemo i povijesnu pobjedu. Ivan Čupić zabio je 9 golova iz 9 pokušaja, igrao je čak 58 minuta igre, a Luka Cindrić je zabio pobjednički gol 15 sekundi prije kraja. Ukoliko pobijedimo Tunis, plasirat ćemo se na OI.

Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.