U Areni Varaždn u svibnju se održava finale europskog muškog stolnoteniskog kupa

U Areni Varaždn u svibnju se održava finale europskog muškog stolnoteniskog kupa

U varaždinskoj Areni, od 12. do 15. svibnja, održat će se finalno klupsko muško stolnotenisko natjecanje naziva Europe Cup Men Final Stage. Riječ je o europskom stolnoteniskom kup natjecanju u kojem će sudjelovati 13 muških klubova iz 11 zemalja uključujući i hrvatsku ekipu Marinkolor iz Dubrovnika, a favoriti natjecanja su klubovi Post Muhlhausen iz Njemačke, AS Pontoise Cergy iz Francuske i Top Spin Messina iz Italije.

Četverodnevno natjecanje sastoji se od grupne faze gdje će 13 ekipa ždrijebom biti podijeljeno u 4 skupine, a iz svake će skupine po dva prvoplasirana kluba ući u četvrtfinale, odakle će direktnim ispadanjem odlučiti pobjednika Europe Cup-a 2021.

Live streaming će putem izravnoga televizijskog praćenja prenositi sve utakmice  natjecanja, a svi zaljubljenici stolnog tenisa moći će ih besplatno gledati na ETTU.TV.

Varaždinski STK STARR je koristeći bubble sistem organizaciju pokazao sposobnost vrhunske organizacije stolnoteniskih natjecanja čak i u ovim, zbog pandemije, posebno teškim vremenima.

Natjecatelji i njihova pratnja bit će smješteni u trima hotelima – Castellumu u Čakovcu te u Park Boutiqueu i hotelu Istra – Sveti Nikola u Varaždinu, čime će u tjednu trajanja natjecanja biti ostvareno 400 noćenja, a time i dodatno pomoći privredi i turističkoj djelatnosti Varaždina i Čakovca.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.