Cijela Hrvatska je uz vas ! - Poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković, u Dohi, izborniku Zlatku Daliću i vatrenima

Cijela Hrvatska je uz vas ! - Poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković, u Dohi, izborniku Zlatku Daliću i vatrenima

Cijela Hrvatska je uz vas ! - Poručio je hrvatski premijer Andrej Plenković, u Dohi, izborniku Zlatku Daliću i vatrenima. Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković sastao se u Kataru s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i poželio njemu i reprezentativcima sreću u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana koji je na rasporedu danas u 16 sati. 

Hrvatski premijer je doputovao u Katar na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Uz premijera Plenkovića u Kataru su i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović premijerov sin Mario.

"Puna podrška Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima @HNS_CFF jutros uoči utakmice osmine finala @FIFAWorldCup s Japanom!#Vatreni, cijela Hrvatska je uz vas!", stoji na Twitter profilu Andreja Plenkovića.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.