Vijest dana - Zlatka Dalića kao izbornika žele u Brazilu

Vijest dana - Zlatka Dalića kao izbornika žele u Brazilu

Uspjeh hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, na Svjetskim prvenstvima nije nezapažen u svjetskim nogometnim krugovima i  među ljudima koji odlučuju, pa je tako Dalić kao izbornik i popularna lovina. Tako je i u brazilskom nogometom savezu gdje su svjesni da Dalića ne mogu privući izdašnim milijunskim ugovorom kakve je već odbijao nakon SP-a u Rusiji pa ga žele namamiti obećanjem o osvajanju naslova svjetskog prvaka, piše Večernji list.  Opširnije na poveznici https://www.vecernji.hr/sport/senzacionalna-vijest-svjetska-velesila-zeli-zlatka-dalica-za-izbornika-1647440

Još od uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji, Zlatko Dalić je na meti najozbiljnijih svjetskih nogometnih sustava. O njegovom angažmanu su, tvrde izvori Večernjeg lista, zadnjih tjedana razmišljali i u Brazilu.

Nakon što je Hrvatska s turnira u Kataru izbacila najuspješniju nogometnu naciju, Brazilci su, navodno pokrenuli ozbiljnu akciju u kojoj bi na kormilo svoje reprezentacije htjeli dovesti Zlatka Dalića!

Stav hrvatskog izbornika je jasan, on sve svoje buduće planove veže isključivo za Vatrene s kojima u nadolazećoj Ligi nacija želi osvojiti još jedan trofej. Dok bi mu sljedeći ultimativni cilj bio napad na europski tron. Adut na kojeg igraju Brazilci je činjenica da bi Daliću mogli ponuditi mogućnost da postane jedan od rijetkih izbornika sa svjetskim naslovom. Jer, novac očito nije ključan u Dalićevim promišljanjima, smatraju Brazilci.


Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.