Otvorene prijave za Welcome Spring Festival 2023. u Ludbregu – najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji

Otvorene prijave za Welcome Spring Festival 2023. u Ludbregu – najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji

Otvorene su prijave za Welcome Spring Festival 2023. u Ludbregu. Počinje ovogodišnji Welcome Spring Festival 2023. u Ludbregu – najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji i jedno od najzanimljivijih sportsko-rekreativnih događanja u kontinentalnoj Hrvatskoj.
Welcome Spring će, po treći puta zaredom, kroz niz uzbudljivih vikend događanja, u Ludbregu okupiti ljubitelje sporta, rekreacije te zdravog i aktivnog života.
Punih pet vikenda, taj će lijepi grad, uz to što je poznat kao „centar svijeta“, biti i centar raznolikih rekreativnih i sportskih događanja kojima se otvara sezona sportsko-rekreativnih manifestacija i simbolički dočekuje proljeće.

Welcome Spring pokrenut je kako bi popularizirao aktivni život i boravak u prirodi kao odličan izvor zabave, rekreacije i zdravlja. Grad Ludbreg,sa svojim brojnim outdoor potencijalima i atrakcijama, idealna je destinacija, ne samo kao mjesto gdje će se kroz ožujak događati Welcome Spring sadržaji, već i kao sjajno odredište za uzbudljiv outdoor vikend u bilo koje godišnje doba.
Pogledajte što sve i kada festival donosi, spremite si datum i ne propustite probuditi pozitivnu proljetnu energiju u sebi na 3. Welcome Spring outdoor festivalu u Ludbregu!

RASPORED DOGAĐANJA

I. VIKEND, 4. 3. 2023. Crazy Hill Trail utrka,

II. VIKEND, 11. 3. 2023. Dječji planinarski pohod i 12. 3. 2023. Planinarski pohod Kalnik – Ludbreg, Watermark kayak race,

III. VIKEND, 18. 3. 2023. Gradska utrka Centrum Mundi i 19. 3. 2023. Nordijsko hodanje,

IV. VIKEND, 25. 3. 2023. - Orijentacijsko trčanje Centrum mundi 2023 i 26. 3. 2023. Gravel Ludbreg biciklistička utrka -Give me 5, sportsko – obiteljsko druženje,

V. VIKEND, 1. 4. 2023., Natjecanje za osobe s invaliditetom i Wine&Walk....

I mnogi drugi sportsko-rekreacijski sadržaji.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.