Ćirin sprovod i komemoracija bit će u srijedu, 15. veljače, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj

Dalić se upisuje u knjigu žalosti

Ćirin sprovod i komemoracija bit će u srijedu, 15. veljače, a bit te pokopan u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj. Lijes Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću. bit će izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati. Komemoracija za legendarnog trenera i izbornika "Vatrenih" bit će održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski istog dana u 10 sati.

U Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u Petrinjskoj ulici 2 u središtu Zagreba otvorena je knjiga žalosti za legendarnog trenera svih trenera. Među prvima u knjigu žalosti upisali su se predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

- Dragi Ćiro, hvala ti na velikom prijateljstvu i podršci, te svemu što si dao hrvatskom nogometu. Tvoji rezultati, zauvijek će ostati u povijesti našeg nogometa, ali više od toga pamtit ćemo te po tvom osmijehu, humoru, šarmu i energiji koju si imao do posljednjeg dana, napisao je između ostalog Kustić.

- Dragi moj šefe! Hvala ti na svemu što si napravio za mene i našu Hrvatsku. Bio si moj nogometni učitelj, moj nogometni otac. Falit će mi tvoj savjet, tvoj osmijeh, tvoja psovka. Bio si i bit ćeš zauvijek trener svih trenera. Počivaj u miru, napisao je izbornik Dalić. 

 Zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju bit će omogućen samo osobama s pozivnicama, objavio je Hrvatski nogometni savez. Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti, mogu to u Informativno-multimedijskom centru učiniti od 10 do 18 sati svaki dan, osim nedjelje.

 

 IZVOR: HRT
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.