Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio polufinalni susret s Nizozemcima u Ligi nacija

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio polufinalni susret s Nizozemcima u Ligi nacija

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je na konferenciji za medije polufinalni susret s Nizozemcima u Ligi nacija.

O mogućnosti oproštaja od Vatrenih rekao je:

"Vidjet ćemo, foksuiran sam na Ligu nacija, a o nastavku karijere možemo pričati nakon ovog natjecanja. Više-manje sam odlučio, ali sada je fokus na utakmici i reprezentaciji. O budućnosti u Real Madridu sam također dosta govorio i ne bih se ponavljao, usredotočen sam na Hrvatsku. Svaki dolazak u reprezentaciju me usrećuje i ispunjava me, ne uživam sada ništa više samo zato što mi se bliži kraj u reprezentaciji. Sretan sam i sve dok mislim da mogu pomoći Hrvatskoj, nema razloga da ne budem ovdje"

Kvaliteta Nizozemske:

"Igramo protiv dobre, mlade, talentirane momčadi, koja se vraća na stare staze slave. Kvalitetna su generacija, bit će nam teško pred njihovim navijačima, no bit će i naših pa će nam to biti poticaj. Po meni su šanse 50-50, na nama je opet dati maksimum. Puni smo entuzijazma, volje i elana, radili smo fenomenalno i dobro se osjećamo, makar nas čeka teška utakmica protiv fenomalne momčadi pune vrhunskih igrača koji su budućnost europskog i svjetskog nogometa"

 IZVOR: HNS/foto: Drago Sopta/https://hns-cff.hr/news/25628/modric-puni-smo-entuzijazma-volje-i-elana/

i

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.