"Antičević-Zeleni Med" čudo je iz prirode koje podiže imunitet i brzo vraća energiju

Antičević zeleni med sve traženiji u svojoj niši prirodnih proizvoda za zdravlje i njegu tijela

"Antičević-Zeleni Med" čudo je iz prirode koje podiže imunitet i vraća energiju, a može se nabaviti i u ljekarnama ili dostaviti na kućnu adresu diljem svijeta. O svojim proizvodima u tvrtki Antičević zdravlje  https://www.anticevic-zdravlje.com.hr/ kažu da je njihova paleta proizvoda sve traženija i prepoznatljivija u svojoj niši prirodnih proizvoda za zdravlje i njegu tijela, osobito u ovo vrijeme pandemije. 

 Evo i zbog čega su Antičević-Zeleni Med proizvodi posebno prepoznati od strane kupaca:

*sastav proizvoda čine 100% prirodne sirovine

*svaki naš proizvod ima jedinstvenu recepturu

*proizvodnja se odvija na tradicionalan način uz nadzor stručnog tima

*sirovine koje koristimo su isključivo domaće

*proizvodi ne sadrže konzervanse, aditive, umjetne boje niti dodani šećer

*proizvodi ne sadrže gluten

*visoka učinkovitost i djelotvornost proizvoda - brži oporavak od bolesti

*proizvodi su registrirani kao dodaci prehrani pri Ministarstvu zdravlja u Zagrebu

*preporučuje se korištenje proizvoda pacijentima uz redovno terapiju jer ne stvaraju kontraindikacije!

 

Poruke proizvođača

- Vaše zdravlje je naš motiv za daljnji rad!

Antičević- Zeleni Med slovi kao prirodni lijek zbog iznimno ljekovitog sastava te širokog spektra djelovanja. Prvenstveno je namijenjen za jačanje otpornosti organizma. Mogu ga koristiti djeca već od prve godine života! Pomaže kod kašlja, bronhitisa, astme, alergije, anemije, gastritisa, iscrpljenosti organizma. Med daje energiju jer njegovi prirodni šećeri smanjuju zamor tijekom fizičke aktivnosti.

 Preporučuje se koristiti ga svakodnevno preventivno za cijelu obitelj: djeci, trudnicama, odraslima, sportašima a posebno osobama koje su izložene stalnom dugotrajnom stresu (menadžeri, studenti) te kod svih kroničnih oboljenja, karcinoma (kemoterapije i zračenja) za brži oporavak od bolesti. Zeleni Med sadrži tvari koje mogu spriječiti rast bakterija tj. posjeduje antibakterijska svojstva, a pokazao se djelotvoran i protiv virusa. Pokazuje utjecaj na inhibiciju maligne proliferacije stanica i ima anti-mutageno djelovanje. Svakodnevna dugotrajna konzumacija može smanjiti incidenciju nastanka tumora i malignih oboljenja.

Zeleni Med sadrži brokulu, matičnu mliječ, mladu pšenicu, baby propolis i bagremov med! 

Djeluje umirujuće, pomaže kod nesanice, nervoze i napetosti, olakšava simptome gripe i prehlade te drugih bolesti respiratornog sustava kao što su bronhitis, upala grla i sinusa.  Od velike je pomoći kod raznih probavnih tegoba, gastritisa i čira na želucu. Onkološkim bolesnicima se preporučuje Zeleni Med u kombinaciji sa sirupom Zelena Aloja /Aloa Vera/. Zeleni Med jača kompletan organizam, prirodno je željezo, daje snagu i energiju te samim time omogućuje da se cijeli ciklus kemoterapije i zračenja izdrži do kraja. Sirup Zelena Aloja čisti jetru i krv od kancerogenih stanica te sprječava daljnji razvoj bolesti.

 

 

 

- Zdrava jetra i zdrava probava ključ su dobrog zdravlja!!

Aloja idealan je saveznik u rješavanju zdravstvenih problema. Sadrži aloe veru, češnjak, svježu mladu brokulu, korijen cikorije i propolis. Kombinacija ovih sastojaka u jednom pripravku čini Zelenu Aloju jedinstvenim proizvodom za održavanje zdravlja svakog čovjek. Nadalje, pomaže u svim slučajevima kod kojih je bitno podići imunitet, ojačati funkciju probavnog trakta i jetre kao i očistiti organizam od godinama nakupljenih toksina, kod infekcije brojnim virusima i parazitima kao i infekcije Candide.

Brokula jača obrambenu sposobnost organizma. Pročišćava jetru i vrlo je bogata celulozom koja stimulira rad crijeva. Prisutnost vlakana smanjuje rizik od raka posebno raka debelog crijeva te regulira razinu šećera u krvi. Zbog lake probavljivosti brokule na prirodan način se regulira kronični zatvor odnosno probava.  

Lutein, dijetalna vlakna, B-vitamini i folna kiselina koju brokula sadrži bitni su za održavanje normalne razine kolesterola u krvi. Zahvaljujući visokom sadržaju kalija i magnezija brokula pomaže održati krvni tlak unutar normalnih granica. Korijen cikorije u svom sastavu ima 20% inulina, gorke tvari, pektin, cikorijinu kiselinu i kalij te je upravo zbog svog sastava odlično sredstvo za detoksikaciju.

Potiče lučenje žući, pospješuje probavu, djeluje kao diuretik i stimulira metabolizam te neposredno djeluje i na mršavljenje. Inulin je poznat po tome što predstavlja hranu za dijabetičare koji puno lakše podnose fruktozu od glukoze. Osim toga, inulin djeluje prebiotički.

 Cikorija je odličan izvor vitamina A i K koji pomažu u reguliranju šećera u krvi, čiste krv te djeluje kao prirodni sedativ.

 - Preuzmite kontrolu nad razinom glukoze u krvi!

Bagremov med se iznimno dobro uklopio kao podloga sirupa Zelene Aloje jer je lako probavljiv te ga mogu koristiti i dijabetičari. Naša krv sadrži 0,1 % grožđanog šećera pa se med direktno resorbira u naš krvotok i ne opterećuje jetru i gušteraču. Vrlo je pogodan za liječenje srčanih i kardiovaskularnih tegoba te bolesti dišnih putova.  

 

 Antičević krema je klinički testirana i dermatološki ispitana

 

 

 

A tu je i proizvod za zdravu kožu - Antičević krema je idealna kombinacija ljekovitog ulja crnog kima i bezalkoholnog propolisa. Pomaže kod akni, psorijaze, različitih vrsta dermatitisa, kožnih ekcema, rozacee, gljivica i lišajeva, ezirepa, dekubitusa. Izrazito je pogodna za njegu suhe i ljuskave kože, kože sklone alergijama. Obnavlja i potiče zacjeljivanje ranica na koži uzrokovane širenjem gljivice Candide putem krvi koja izaziva češanje posebno kod starijih osoba. Neutralizira svrbež.

Antičević krema je klinički testirana i dermatološki ispitana.

Antičević-Zeleni Med proizvode potražite  u novootvorenoj poslovnici u Zagrebu na adresi Kornatska 32B.  Tel: 01/580-5311  Mob: 095/567-7143, a takođernalaze se i u svim ljekarnama diljem Hrvatske. Narudžbe s dostavom za cijeli svijet putem naše službene web stranice: https://www.anticevic-zdravlje.com.hr/

HIA PROMO

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.