Hrvatski suplementi oduševljavaju žene širom regije – nova potvrda kvalitete za Jadranku Vrhovec

Hrvatski suplementi oduševljavaju žene širom regije – nova potvrda kvalitete za Jadranku Vrhovec

Brendovi Jadrankina otopina i Jadrankina formula trenutno su na samom vrhu ljestvice najbrže rastućih brendova suplemenata u regiji, za kojima dnevno samo u Hrvatskoj poseže na desetke tisuća žena svih generacija. Iza njih stoji hrvatska poduzetnica Jadranka Vrhovec (38) za čije će proizvode, mnogi korisnici reći da su im u potpunosti promijenili život.

Ova uspješna Križevčanka prije nekoliko tjedana primila je još jedno važno priznanje za kvalitetu i značaj njenih proizvoda - nagradu Healthy Awards koju joj je u Beogradu dodijelio regionalni žiri sačinjen od relevantnih stručnjaka, farmaceuta, liječnika i kozmetologa koji su i sami prisustvovali svečanoj dodjeli nagrade. Proizvodi Križevčanke Jadranke Vrhovec, kako je navedeno na svečanosti, u svojoj se kvaliteti i uspješnosti ističu među brojnim jakim svjetskim i europskim brendovima na regionalnom tržištu, te su ocijenjeni kao važni čimbenici u aktivaciji imuniteta i održavanju zdravlja, posebice kod žena.

„Brend koji je trenutno u osvajanju europskog tržišta ujedno je moj prvi, a ujedno i najtraženiji proizvod – Biljni koncentrat bogat jodom - Jadrankina otopina, a u nekoliko proteklih godina, uspjela sam sa svojim malim timom iznjedriti i na regionalno tržište plasirati čak 16 proizvoda. Trenutno su među našim najtraženijim suplementima i proizvod Osteobel, specifična formula za kosti, za kojom masovno posežu žene s 40 plus godina kako bi suzbile pojavu osteoporoze, a tu je i Ferrobel, dodatak prehrani koji je idealan za sve koji imaju problema s nedostatkom željeza u organizmu“, tumači ponosno Jadranka Vrhovec.

Dodaci prehrani koje u Križevcima proizvodi tvrtka JadroMel doo na čelu s poduzetnicom Jadrankom Vrhovec u svega nekoliko godine postojanja, postali  su sinonim za zdrav život, a svi proizvodi koje je Jadranka Vrhovec objedinila pod kapom Jadrankine otopine i Jadrankine formule, proizvode se u Hrvatskoj i to isključivo iz prirodnih sastojaka, ne sadrže GMO, veganski su, nisu testirani na životinjama i cjenovno su prihvatljivi najširoj skupini konzumenata.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.