Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

Prilikom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, kompanija jepredstavila i bežični zvučnik Huawei Sound X u suradnji s Devialetom te Gentle Monster x Huawei pametne naočale.

Huawei Sound X je proizvod koji ima za cilj revolucionirati high-endaudio tehnologiju sa zvukom koji ostavlja značajan dojam na slušatelje. Kao prvi Huaweijev vrhunski bežični zvučnik, Sound X pruža prvorazrednu estetiku uz izvrsneperformanse, što je prepoznao i žiri iF Design nagrada za 2020. godinu.

Sound X je dizajniran tako da olakšava besprijekornu interakciju s pametnim uređajima u blizini slušatelja, a suradnja s Devialetom, jednom od vodećih svjetskih kompanija koje proizvode Hi-Fi uređaje, korisnicima garantira jedinstveno audio iskustvo.

Huawei Sound X dolazi opremljen Devialetovom patentiranom tehnologijom za obradu signala SAM® (Speaker Active Matching) i Push-Push simetričnom strukturom koja vjerno reproducira glazbu, s velikom pažnjom na detalje.SAM® donosi učinkoviti algoritam kompenzacije koji je sposoban prilagoditi izlazni signal kako bi odgovarao specifičnim karakteristikama zvučnika i minimiziraodistorziju zvuka. S druge strane, Push-Push struktura postavlja dva snažna zvučnika simetrično, tako da se pozadinske valne vibracije međusobno poništavaju.

Velik broj bežičnih zvučnika namijenjenih kućnoj upotrebi je velik i neugledan zbog nastojanja da se postigne snažan bas. Huawei Sound X rješava ovaj problem i isporučuje 60 W prodorni bas kroz dvostruke subwoofere, zadržavajući istovremeno kompaktnost i prenosivost u svakodnevnoj upotrebi. Sound X reproducira zvuk putem Wi-Fi-ja, a ovih procesom dolazi do mnogo manje kompresije podataka i manje problema s latencijom. Također, uređaj omogućuje napredne opcije povezivosti s uređajima na EMUI-ju 10.1, poboljšavajući korisničko iskustvo, a omogućena je i Huawei Share funkcija.

Predstavljena je i kolekcija Gentle Monster x Huawei pametnih naočala za proljeće / ljeto 2020., a nove pametne naočale sada izgledaju još bolje, dok je njihova tehnološka strana još impresivnija. Nove pametne naočale omogućavaju niz funkcionalnosti, među kojima su i pokretanje reprodukcije glazbe, uspostavu poziva, pokretanje glasovnog asistenta i brojne druge opcije.Huawei Eyewear pametne naočale podržavaju pametnudetekciju nošenja, stereo visoke razlučivosti i NFC bežično punjenje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.