Huawei je prikazao inteligentno rješenje za privatne mreže i rješenje za pametne učionice

Huawei je prikazao inteligentno rješenje za privatne mreže i rješenje za pametne učionice

Huawei je na konferenciji o Industrijskoj digitalnoj transformaciji 2021.predstaviosveobuhvatno inteligentno rješenje za privatne mrežei rješenje za pametne učionice kojima želi modernizirati obrazovanje i poslovanje diljem svijeta, a ujedno je pozvao partnere širom svijeta da iskoriste mogućnosti koje im donosi ICTte zajednički promoviraju razvoj ponude rješenja za privatne mreže.

Huaweijevorješenje za privatne mrežeomogućuje sveprisutnu povezanost, korištenje inteligentnih proizvoda i rješenja te konvergirane i dijeljene podatke. Huawei je počeo 2018. godine s implementacijom privatnih mreža u svom sustavu diljem svijeta. Huawei trenutno privatnim mrežama pokriva 18 lokacija s oko 4,3 milijuna metara kvadratnih, a korištenje raznih rješenja na tim mrežama omogućilo je 30 posto povećanje efikasnosti u uredskom poslovanju i administrativnim uslugama, uz istovremeno 10-postotno smanjenje u potrošnji energije.

Uz ključne informacije o rješenjima za privatne mreže, Huawei je dio konferencije posvetio predstavljanju svog jedinstvenog rješenja za pametne učionice, koje se temelji na pametnoj ploči - Huawei IdeaHubBoardu i obrazovnoj platformi u oblaku koja omogućuje digitalizaciju predavanja i modernizaciju cijelog obrazovnog procesa.

"Huawei IdeaHubBoard kombinira pametno pisanje, bežično projiciranje i otvorene programe u jednu ploču te je ujedno prvi inteligentni uređaj za suradnju u industriji koji je opremljen vrhunskom zaštitom od plavog svjetla. Huawei IdeaHubBoard ima potencijal riješiti najveće izazove koje navode učitelji diljem svijeta, a to su nedostatak interaktivnih obrazovnih metoda, neopimalna alokacija resursa i niska efikasnost upravljanja procesom, posebno u ovo vrijeme čestih prelazaka učenja na daljinu”, pojasnio je Pan Yong, potpredsjednik HuaweijevogIntelligentVision&CollaborationProduct&Solutions.

Huawei IdeaHubBoardje prošla njemačku TÜV certifikaciju - blokira 60% štetnog plavog svjetla, a zbog korištenja algoritma za automatsku korekcije boja za kvalitetu slike, kao i tehnologije protiv bliještanja, donosi 70% veću jednolikost boja od industrijskog standarda, uz fleksibilnost u svim vrstama osvjetljenja.

Huawei IdeHubBoard zajedno sa privatnom mrežom i nizom rješenja na cloudu može značajno podići doživljaj nastave i rezultate obrazovanja. Kroz tehnološke inovacije, Huawei pomaže transformirati tradicionalni način obrazovanja u hibridni način poučavanja usmjeren na studente, po principu kombiniranja online i offline načina rada, a istovremeno kontinuirano poboljšavajući nastavno okruženje te učinkovitost i kvalitetu obrazovnog procesa.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.