Huawei predstavio tehnološko rješenje za podatkovne centre

Huawei predstavio tehnološko rješenje za podatkovne centre

Huawei je na nedavno održanom eventu predstavio vrhunsko rješenje za buduće podatkovne infrastrukture - Huawei All-Flash Data Center Solution. Na eventu pod nazivom ”Moving towards an All-Flash Dana Center” sudjelovalo je nekoliko govornika iz raznih industrija raspravljajući o iskustvima rada s Huaweijem te sve većem broju kompanija koje se odlučuju za Huawei All-Flash Data Center Solution, koji se pozicionira kao pokretačka snaga digitalnih transformacija velikog broja industrija.

Johan Westin, CTO nordijske regije za Cloud&AI Huawei predstavio je četiri glavna izazova podatkovnih centara:

 

  • digitalna transformacija poduzeća dovodi do velikog broja offline usluga na mreži,
  • velika potrošnja energije rezultira povećanim troškovima električne energije i emisije ugljika,
  • ekonomski gubici uslijed prekida usluga i gubitka podataka koji se održavaju i na imidž kompanije, a sve to rezultira padom prihoda,
  • problema efikasnosti upravljanja.

“Kako bi prevladao ove izazove, Huawei nudi tri rješenja: nadogradnju all-flash za više vrsta i scenarija pohrane podataka, rekonstrukciju svih IP podatkovnih centara te inteligentni O&M za cjeloživotni ciklus podatkovnih centara. Ovo višeslojno rješenje pomaže u izgradnji zelenijeg podatkovnog centra s većom učinkovitošću i dostupnošću, inteligentnijim O&M-om, nižim TCO-om te izostankom bilo kakvog uskog grla”, rekao je Johan Westin, CTO nordijske regije za Cloud&AI Huaweija.

"Naša postignuća u Europi omogućena su zahvaljujući našim kupcima i više od 1800 partnera s kojima smo surađivali tijekom posljednjih 10 godina. Gledajući unaprijed, Huawei će i dalje ostati predan u pružanju podrške razvoja lokalne ICT industrije, širenju digitalne transformacije za poduzeća i integriranju naprednih tehnologija, uključujući i rješenje All-Flash Data Center", rekao je Li, predsjednik Cloud & AI, Huawei CEE & nordijske regije.

Više informacija o Huawei Intelligent Data Infrastructure Experience Center možete potražiti ovdje: https://e.huawei.com/en/solutions/hidc

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.