Super radio München, prvi hrvatski medij takve vrste svečanim otvorenjem u subotu 28. ožujka u 12 sati i službeno počinje s radom

superradio minhen

Super radio München, prvi hrvatski medij takve vrste svečanim otvorenjem u subotu 28. ožujka,u 12 sati i službeno počinje s radom. 

Kako smo i najavili na društvenim mrežama ekipa našeg radija na samom je početku godine započela s pripremama za emitiranjem programa na hrvatskom jeziku, a ovih dana smo pokrenuli i eksperimentalno emitiranje.

U ovoj prvoj, testnoj fazi, emitiramo domaću glazbu a iz dana u dan obogaćivat ćemo program i ostalim zanimljivim sadržajima, no trenutno moramo, kako to i inače ide u ovakvom procesu, testirati cjelokupnu produkciju prije nego i službeno započnemo s programom radija.Internetski portal kao što možete primijetiti već je pokrenut, a i on će također iz dana u dan dobivati nove i zanimljive sadržaje. Sretni smo što je sve ovo naišlo na pozitivne komentare, kako u Njemačkoj, tako i u domovini.

- Super radio München nastao je iz želje i potrebe za hrvatskim medijem i iznimna nam je čast što smo nakon dugo godina prvi uspjeli pokrenuti hrvatski medij na ovom području. Željeli smo našim iseljenicima kojih je ovdje jako puno osigurati medij koji će ih svakoga dana relevantno izvještavati, informirati i zabavljati. Također ovim putem bismo željeli istaknuti kako ćemo kroz program radija, ali i internetskog portala, pratiti aktualna događanja, životne priče naših ljudi, ali i zbivanja u domovini i svijetu. 

Uz informativni i zabavni dio programa slušateljima ćemo pružiti najbolju domaću glazbu, te se nadamo kako ćemo putem našeg etera ući u svaki dom i radna mjesta naših ljudi, te kako ćemo zajedno činiti sve da budemo na okupu i život u dijaspori učinimo ljepšim.

Ovaj događaj  od veliike je važnosti za Hrvatsku i za hrvatske iseljenike na ovom području Bavarske, Njemačke i šire. Super radio München možete slušati 0-24 putem live strema - kaže ekipa redakcije Super radija München. 

http://144.76.39.214:9603/stream link možete pronaći na službenom portalu

 

www.superradio-minhen.de

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.