Na izboru ljepote u Boliviji, ljepotica hrvatskog porijekla Fernanda Pavišić osvojila je krunu Miss Feicobol 2021

Na izboru ljepote u Boliviji, ljepotica hrvatskog porijekla Fernanda Pavišić osvojila je krunu Miss Feicobol 2021

Fernanda Pavišić osvojila je krunu Miss Feicobol 2021 na ponos hrvatske zajednice u Boliviji.
U utorak navečer izbor Miss Feicobol održan je u gradu Cochabamba u Boliviji. Izbor je održan u Ljetnom kazalištu, a ljepotice nisu mogle sakriti uzbuđenje i tremu pred početak natjecanja.

Natalia Barcelos, Miss Feicobol 2019., uručila je krunu, ali ne prije nego što je na modnoj pisti odlično pokazala zašto je ona bila prethodno izabrana za najljepšu na ovom izboru.
Lijepotice su se predstavile u tri  izlaska - s modernom odjećom, bikinijem i gala haljinom, te svoje umijeće demonstrirale na modnoj pisti pokazujući svoje najbolje atribute na natjecanju.

Tijekom izbora žiri je trebao odlučiti o pobjednicama popratnih titula, uključujući i nekadašnju glečer Calle 7, Luz López, koja je osvojila titulu Miss društvenih mreža, a također je bila među pet finalistica Miss Faira.
Araceli Gutiérrez osvojila je titule Miss fotogeničnosti i Miss Cabellere, osim što je bila jedna od finalistica. Yamila Jiménez osvojila je titulu Miss simpatije, a titula Miss Smile pripala je Carolini Ardor koja se našla među tri finalistice.
U finalu su se ogledale tri kandidatkinje, no velika pobjednica večeri i nova missica je Fernanda Pavišić koja je osvojila krunu Miss Feicobol 2021. koju je dodijelio gradonačelnik Cochabambe Manfred Reyes Villa.
Glazbe naravno ni u ovoj prigodi nije nedostajalo te su na ovoj reviji ljepote nastupili umjetnici: J Louis iz Santa Cruza i Black Label iz Cochabambe uz veliku podršku publike.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.